But it was alreadyTrainbit is a secure online backup storage and collaboration service that lets you store your files e.g. images, documents, musics and share them with other people.
Sorry, not seen.
A usuwają "nieaktywne pliki " po miesiącu jak można wyczytać w internetach ?Ten hosting jest nadal aktywny i dalej dają 5TB![]()
A usuwają "nieaktywne pliki " po miesiącu jak można wyczytać w internetach ?
Można zapytać użytkownika @Mohammad.Poorya@OXYGEN THIEF nie ma śmiaianiaA na poważnie, to rozejrzałem się po stronie i powiem że nie jest tak źle z tą usługą płatną. Najtańsza opcja 200GB transferu na miesiąc to się opłaca
![]()
Pozostaje kwestia jak to opłacić
Jest jeszcze kwestia chyba najważniejsza czyli wiarygodność tej chmury, opłacisz a za kilka tygodni, miesięcy może być po temacie bo się zawiną. Oczywiście to się tyczy wszystkich usług tego typu ale taki dostawca jakoś do mnie nie przemawia.
Jest jeszcze kwestia chyba najważniejsza czyli wiarygodność tej chmury, opłacisz a za kilka tygodni, miesięcy może być po temacie bo się zawiną. Oczywiście to się tyczy wszystkich usług tego typu ale taki dostawca jakoś do mnie nie przemawia.