Temp_Cleaner GUI

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
525
Temp_Cleaner GUI
Temp_Cleaner GUI to bezpłatna aplikacja typu open source, która pozwala zwolnić miejsce na dysku i przyspieszyć działanie komputera.
Może wyczyścić wiele plików, których nie potrafią inne narzędzia do czyszczenia dysków. Interfejs graficzny Temp_Cleaner jest nie ciekawy, ale ważne co robi.

Strona programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

P.S. Dokonałem spolszczenia programu. Wysłałem do dewelopera, Czekam na odpowiedź.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37036

Temp_Cleaner GUI 7.1​

Oct 25, 2024
  • Removed the option "Free Up System RAM using RAMMap by Sysinternals"
  • Maximum cleaning preset now doesn't check Visual Studio Code cleaning options by default.
  • Added the option to rebuild icon cache (for Windows Explorer)
  • Improved the behavior of the Windows Explorer Thumbnails Cleaner, it now restarts Explorer to help Windows rebuild thumbnails again.
  • Fixed the bug of cleaning progress bar showing active even when cleaning process has stopped.
  • Improved Exception handling in BeamNG.Drive Temporary files cleaner
  • Improved Exception/Error handling in Cleaning thread & Main program cleaning function.
  • Major bug fixes

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
525
Żeby w przyszłych wersjach uwzględnione było spolszczenie trzeba wnieść jako swój projekt na stronie GiHub. Ja nie mam rejestracji do konta GitHub. Jeżeli ktoś jest zainteresowany za wdrożeniem spolszczenia do programu i to chętnie udostępnię.
Oto strony:

Do góry