Nie całkowicie bo w pliku językowym em_US brak kilkudziesięciu linijek i nie wiadomo co tłumaczyć i jak je dodać. Może uda się ten feler rozwiązać ale muszę się skonsultować z lepszymi od siebieŚwietna robota![]()
Przy twoim zacięciu sądzę że sobie poradzisz.Nie całkowicie bo w pliku językowym em_US brak kilkudziesięciu linijek i nie wiadomo co tłumaczyć i jak je dodać. Może uda się ten feler rozwiązać ale muszę się skonsultować z lepszymi od siebie
Sprawdż jak to wygląda w pliku DE o ile taki jestNie całkowicie bo w pliku językowym em_US brak kilkudziesięciu linijek i nie wiadomo co tłumaczyć i jak je dodać. Może uda się ten feler rozwiązać ale muszę się skonsultować z lepszymi od siebie
Firmie Adobe może się nie podobać że robisz spolszczenie bez ich wiedzy lub po prostu trafiłeś na jakiegoś oszołoma który zgłasza ponieważ:Budowałem mój kanał YouTube przez kilkanaście lat, a teraz ktoś się uwziął i moje filmy instruktażowe zgłasza jako niebezpieczne i szkodliwe. W konsekwencji dostaję ostrzeżenia i kary porządkowe. W końcu zamkną kanał. Komu przeszkadzam? Co jest niebezpiecznego w tym jak spolszczyć Adobe Premiere CS6? Co jest niebezpiecznego w filmie jak uruchomic wyścigi forda2 na Windows 11?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W googlowym tłumaczu można ocenić tłumaczenie i zaproponować zmiany.Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jak są tłumaczone słowa spolszczenie na angielski przez Google, przegięcie pały!!!
2.Spolszczenie błędnie jest wykrywane jako wirus przez jakiś tam antywirus
Lepiej skasuj te filmy.