Sześć znanych gier za dolara m.in. Dead Space 3!

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dodam tylko, że płacąc niecałe 5$ można jeszcze wyrwać Battlefield 3. :D

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
I Simsy 3. GENIALNA PROMOCJA.

Swoją droga jeśli komuś z Was, klucz na Batllefielda nie będzie potrzebny, to może mi oddać. Nie ma problemu :)

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
W sumie szkoda, że nie zrobili tej promocji na początku tygodnia jak dolar był sporo tańszy, ale i tak opłaci się wydać te 15 zł z małym haczykiem na całą paczkę :)

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ruch jest taki, że do tej pory trudno zarejestrować grę na Origin.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Mi po ok. 30 minutach udało się aktywować gry na originie poprzez stronę. Ale do tej pory nie mam ich w historii zamówień.

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
A ja kupiłem przed chwilką i mam coś takiego
Processing…

Thanks for supporting the Humble Bundle! Please check your email for more information.

waiting for Stripe

While you are waiting for Stripe to process the transaction, please consider spreading the word!

Return to the main site .
i teraz nie wiem czy wrócić do strony głównej i czy to jest już koniec zamówienia i transakcja przebiegła pomyślnie czy dalej czekać?
A jeszcze jedno pytanie jak te gry później aktywować i ściągnąć? Nie mam konta na orgin czyli rozumiem muszę założyć?.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
maik76 napisał:
A ja kupiłem przed chwilką i mam coś takiego
Processing…

Thanks for supporting the Humble Bundle! Please check your email for more information.

waiting for Stripe

While you are waiting for Stripe to process the transaction, please consider spreading the word!

Return to the main site .
i teraz nie wiem czy wrócić do strony głównej i czy to jest już koniec zamówienia i transakcja przebiegła pomyślnie czy dalej czekać?
A jeszcze jedno pytanie jak te gry później aktywować i ściągnąć? Nie mam konta na orgin czyli rozumiem muszę założyć?.

Po chwili powinieneś dostać maila z linkiem do tych gier, tj. kluczy. Albo w tym oknie powinieneś mieć coś ala "get you keys" i wtedy przekierowuje Cię do ten stronki z Twoimi kluczami. Albo wejdź na swoje konto humblebundle i tam powinieneś na dole mieć humble origin bundle i wchodzisz w to i masz stronkę z kluczami.
Co do aktywacji to musisz mieć konto origin i steam (niestety gry na steamie wymagają konta eu, czyli origin) i tam aktywować te klucze.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
ja zakupilem wczoraj za 4.75$ , dostalem dodatkowo battlefielda 3 i sims 3 + 2 dodatki.
Chodza sluchy ze w nastepnej akcji moze byc Dragon Age 2 i MAss effect 3

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
No to by było kolejny kapitalny bundle. Gdzie znalazłeś takie info?

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Tak podłączę się pod ten temat- czy działa Wam Origin? Mnie pobiera przez chwilę grę i pada.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Alexander u mnie dzieje się to samo, od 2 dni próbuję pobrać BF3 a mam dopiero 3% :/ Aż wstyd, że taka wielka firma jak EA ma takie słabe serwery.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
jesli macie problemy z pobieraniem to pociesze was ze niestety jest tak u wszystkich..gdy po jakims czasie pobieranie padnie wystarczy wylaczyc origina( cala aplikacje) i po jakijs minucie wlaczyc znowu aby kontymuowac, troche to marudne ale to jak narazie jedyny sposob .

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
yuppy napisał:
No to by było kolejny kapitalny bundle. Gdzie znalazłeś takie info?
Na pewno tutaj. Zresztą, jak się u nich założy konto to wysyłają info o każdym nowym bundle. Polecam to zrobić. Spamu nie ma, tylko info o kolejnych ofertach, do tego możemy później łatwo przeglądać wszystkie nasze nabytki.

Do góry