SysRestore Pro za darmo

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
here
Sysrestore – to całkiem nowe oprogramowanie przeznaczone do szybkiego tworzenia kopii zapasowych (migawek) wybranych partycji/dysków oraz ich szybkiego przywracania.Utworzenie jak i przywrócenie kopii zapasowej trwa zaledwie od kilku do kilkunastu sekund dzięki czemu Sysrestore świetnie nadaje się do odzyskiwania (przywracania) kopii zapasowych w razie awarii systemu, infekcji groźnego wirusa lub innego złośliwego oprogramowania czy nawet do testowania programów. Program może być ciekawą alternatywą dla innych programów typu ISR (Instant System Recovery co w naszym języku oznacza mniej więcej – Szybkie odzyskiwanie systemu – ) takich jak EAZ FIX, Comodo Time Machine, Rollback RX, Farstone RestoreIT itp.

Sysrestore występuje w dwóch wersjach, płatnej (Sysrestore Pro) i darmowej (Sysrestore). Producent wersję płatną wycenił na 29,95 dolarów za licencję na jeden komputer i pozwala na wykonanie i przechowywanie maksymalnie do 1000 kopii zapasowych (migawek), można ją testować przez 30 dni za darmo. Wersja darmowa (do użytku domowego) pozwala na wykonanie i przechowywanie maksymalnie do 10 kopii zapasowych (migawek) i na tym różnice pomiędzy wersją płatną a darmową się kończą.

Sysrestore charakteryzuje się nowoczesnym i przyjaznym dla użytkownika interfejsem (w języku angielskim) dzięki czemu program jest prosty w obsłudze.

Sysrestore pozwala wybrać chronione dyski/partycje (dla nich będą tworzone kopie), zawsze jest przynajmniej chroniona partycja systemowa.Jak zachwala producent programu, Sysrestore może bez problemu przywrócić uszkodzony system operacyjny, gdy nie daje się uruchomić, ma błąd rozruchu, pojawia się niebieski ekran czy pro prostu został zaatakowany przez przez wirusa, w ciągu zaledwie kilkunastu sekund a to za sprawą specjalnego trybu ratunkowego ( dodany do MBR ) który możemy włączyć podczas startu komputera kombinacją klawiszy CTRL + R.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:francuz

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Program fajny i przydatny tylko jest jedno małe ale... zgłasza konflikt z Shadow Defenderem :mad:
Z tego co wyczytałem to wiele programów typu ISR nie lubi wirtualizerów systemu

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
Pewnie dlatego że oba ingerują w MBR

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć o co kaman z tym monitem?
ItoCW.jpg

I drugie pytanko jeżeli ktoś wie gdzie szukać wpisu w rejestrze tego klucza?

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
1. Program jest niekompatybilny z innymi softami do przywracania - tudzież informuje o tym i radzi odinstalować inne programy - chyba że się nie umie ENG ;)
2. Nic ci do nie da gdyż klucz musi zostać aktywowany przez internet ;) Masz jeszcze wersję Free która różni się tylko tym że możesz tam maksymalnie wykonać 10 migawek a w wersji Pro 1000 ;)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Dzięki Eru - też tak to zrozumiałem, jednak nie byłem pewien.
Wszystko więc wskazuje na to że nie leżą mu K1CRP / MR

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
Oba ingerują w MBR, pss żeby sysrestore śmigał z keriver to musisz wyłączyć konsolę przywracania kerivera, u mnie działa. :piwko

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
A dziękować, dziękować :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
makaew napisał:
Witam!
nie działa klucz.
Autor: Frant dnia 20.07.12 o godz. 19:11 Edytuj

A mnie udało się dopiero wtedy, gdy połączyłem się z Internetem za pomocą VPN, a konkretnie programu SecurityKISS Tunel, wówczas instalator przyjął bezpłatny klucz.
Autor: Janek dnia 20.07.12 o godz. 20:10 Edytuj

@Oxygen Thief & @Frant

Nie wiem o co kaman, ale pomysl Frant,a z VPN zadzialal. Takze mam juz pelna wersje programu

DZIEKUJE!!!
czyli użyj jakiegoś VPNa

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Przeskanowałem kompa po instalacji, a tu HitmanPro szaleje / FP :dziwak - też tak macie? może moja instalka jest okraszona? :pala
1560309malware..JPG

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
pss to normalne w tego typu programach ( CTM, RollbackRX czy Sysrestore).One jak już wcześniej pisałem ingerują w MBR ( dodają konsolkę) i HitmanPro źle to interpretuje, czyli po prostu jest to fałszywy alarm.Zgłoś poprzez program jako fałszywy alarm lub dodaj do wykluczeń.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Dodałem do wykluczeń. Co do wcześniejszego komunikatu, nawet wyłączenie konsolki K1CRP monit o możliwym konflikcie pozostaje. Tak czy siak program po instalacji działa poprawnie nie znacznie spowalniając rozruch. Program zostaje :szef

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
Contact Sysnew
Contac Us

If you need our technical support, or have any question or problem about our software, be free to email the following addresses:

Sales Contact: sales AT sysnew.com

Support Contact: support AT sysnew.com

Press Media Contact: press AT sysnew.com

Do góry