SuperEZ Wave Editor Pro za darmo

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
55949
Giveaway of the day — SuperEZ Wave Editor Pro 12.2

screenshot.png

SuperEZ Wave Editor Pro rozbudowany program pozwalający na edytowanie plików audio, nagrywanie i zmianę formatów, pozwala również dodać wiele efektów.
SuperEZ Wave Editor Pro is a more functional version of SuperEZ Wave Editor, providing professional music and sound editing software for recording, editing and mastering sounds of many formats. It gives many different options and multiple functionalities to record and edit audio, if required, add effects like echo, amplification and noise reduction.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37910
Ircus napisał:
Giveaway of the day — SuperEZ Wave Editor Pro 12.2

screenshot.png

SuperEZ Wave Editor Pro rozbudowany program pozwalający na edytowanie plików audio, nagrywanie i zmianę formatów, pozwala również dodać wiele efektów.
SuperEZ Wave Editor Pro is a more functional version of SuperEZ Wave Editor, providing professional music and sound editing software for recording, editing and mastering sounds of many formats. It gives many different options and multiple functionalities to record and edit audio, if required, add effects like echo, amplification and noise reduction.

Promocyjna paczka:

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Gdyby ktoś miał wyciągnięty instalator to prosiłbym o zamieszczenie :)

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Jakby się dało... to bym nie zamieszczał prośby na forum :)

Dzięki za podanie sposobu, który jest mi znany od dawna... ale jakoś nie działa!

gutek85

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Gdańsk
Instalkę można nadal wypakować, ale w instrukcji @extern.int jest błąd.
Oto poprawiona instrukcja wypakowywania instalek GOTD, nawet po promocji (sprawdzone dziś na promo sprzed 3 dni :klawik.):

Trwa to trochę dłużej, niż klasyczne "przeciągnij i upuść" w dniu promocji, ale zadziałało...

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
sPeRaCz napisał:
Jakby się dało... to bym nie zamieszczał prośby na forum :)
Dzięki za podanie sposobu, który jest mi znany od dawna... ale jakoś nie działa!

Prawdopodobnie przegapiłeś podpunkt 2 instrukcji. To co podałem to sposób na wypakowanie instalki gdy już jest po promocji. Łap link do instalki (wypakowana przed 3ma minutami):

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
2 razy instalowałem ten program z oryginalnej instalki ze strony producenta i 2 razy wykryty niebezpieczny wirus Piroga.space przez Malwarebytes Anti-Malware.

genes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Ja też przegapiłem, czy mógłby ktoś udostępnić mi paczkę zip SuperEZ Wave Editor Pro lub sam plik instalacyjny z promocji ? Linki są już nie aktywne.

genes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
ard napisał:
2 razy instalowałem ten program z oryginalnej instalki ze strony producenta i 2 razy wykryty niebezpieczny wirus Piroga.space przez Malwarebytes Anti-Malware.

Trzeba na ten czas wyłączyć program antywirusowy lub antymalware. Większość tych programów uznaje go za trojana.

Do góry