Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
Stepok Picture Enlarger v2.0 lifetime
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Stepok Picture Enlarger to profesjonalne oprogramowanie, które umożliwia łatwe powiększanie i zmianę rozmiaru obrazów. Bazując na unikalnych algorytmach, zapewnia doskonałe wyniki w porównaniu z tradycyjnymi metodami zmiany wielkości, takimi jak "bi-cubic". Krawędzie i detale obiektu zachowują ostry i naturalny wygląd, jednocześnie wprowadzając innowacyjny sposób dodawania "fałszywej tekstury" w przestrzeni o wysokiej rozdzielczości. W rezultacie powiększony obraz zawiera dodatkowe szczegóły w obszarach o fakturze, takich jak futro i włosy. Stepok Picture Enlarger jest idealnym narzędziem do zmiany rozmiaru zdjęć, obrazów internetowych, grafiki wektorowej, zeskanowanego tekstu i odręcznego rysowania.
scrshot-200x130.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
Było by pięknie jakby chciał się uruchamiać. Ani nie drgnie w Windows 10 64bit. Wersja ze strony się uruchamia, ale nie ma jak zarejestrować i jest trial. Może poprawią ?

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
Było by pięknie jakby chciał się uruchamiać. Ani nie drgnie w Windows 10 64bit. Wersja ze strony się uruchamia, ale nie ma jak zarejestrować i jest trial. Może poprawią ?
Musisz otworzyć "Menu",następnie "Program" i "About". Wyskoczy okno do wpisania kodu. U mnie Zemana AntiMalware blokowała dostęp i na czas instalacji programu (otwórz "jako admin") musiałem ją wyłączyć. Później już poszło gładko. Może pomogłem ? Pzdr.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Hmm, u mnie instalka z promocji działa - Win 10 Pro 64bit

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Przed chwilą zainstalowałem. 10/64 - wszystko poszło gładko. Okno aktywacji się wyświetliło, kod przyjęło i działa. Szybki test - powiększenie fotki z netu - do 2,5 raza ok. Warto zaptaszyć redukcję szumów. Powyżej 2,5 raza jakość spada. PhotoZoom jednak znacznie daje jak dla mnie lepsze efekty. Zaznaczam to był szybki test klasycznej miniaturki 16 kb.

Do góry