Uwaga mój instalator instaluje dodatkowo dwie biblioteki do systemów w których tych bibliotek brakuje, są to: msvcp100.dll i msvcr100.dll. Bez tych plików program w ogóle się nie uruchomi, a producent zapomniał je dopiąć do instalatora Giveaway . Standardowo systemy operacyjne Windows Xp ich nie posiadają.
Wersja zamieszczona jako gratisowa standardowo również nie działa prawidłowo,albo nie działa w ogóle (źle skompilowany plik wykonywalny z poważnym błędem - sprawdziłem to dokładnie na kilku systemach). Można łatwo sprawdzić i porównać wersję którą zamieściłem tutaj z tą ze strony Giveaway of the Day . Klucz jest ten sam co w Giveaway , jeśli komuś się nie uruchomi jako pełna wersja proponuję ponowną rejestrację z kluczem Giveaway i własnym adresem e-mail w celu pełnej aktywacji.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.