SmartPixel konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
smartpixel1.jpg

Opis programu

SmartPixel to wszechstronne, a zarazem proste w obsłudze narzędzie do kompleksowego przechwytywania sekwencji wideo lub zrzutów ekranu, ich obróbki oraz montażu. Pozwala ono bardzo sprawnie tworzyć profesjonalne wideo-przewodniki, różnego rodzaju prezentacje czy też szkolenia w jakości HD (720p).Program składa się z kilku modułów przeznaczonych odpowiednio do przechwytywania materiałów z ekranu naszego komputera, a także ich późniejszej obróbki i montażu. Oferowane narzędzia pozwalają użytkownikowi tworzyć zrzuty ekranu, nagrywać filmiki podczas korzystania z komputera (w tym także grania w gry), a także rejestrować obraz z kamerki internetowej. SmartPixel jest kompatybilny z niemal wszystkimi dostępnymi na rynku grami, charakteryzuje się niskim zużyciem zasobów systemowych, a także umożliwia pracę w trybie Pic-in-Pic, w którym automatycznie rejestrowane i składane są w całość nagrywane obrazy z komputera oraz kamerki.

sct1bigsmart.jpg

Kolejne niemniej interesujące funkcje SmartPixel to edycja i montaż materiałów wideo. W tym obszarze narzędzie oferuje nam możliwość pracy z nagranymi plikami i screenami, jak również importu danych z lokalnego dysku komputera. Do naszej dyspozycji oddano zestaw opcji, umożliwiających wzbogacanie projektów podkładem dźwiękowym lub muzycznym, a także nakładania na obraz różnego typu napisów, dymków z tekstem, filtrów i efektów graficznych oraz ramek. Program pozwala również na montaż pokazu slajdów ze zdjęć.

smartpixel-0.jpg

Już na pierwszy rzut oka widać, że program stworzony został z dużą dbałością o prostotę obsługi oraz elegancki, ale intuicyjny interfejs graficzny. Obsługa SmartPixel z pewnością nie przysporzy najmniejszych problemów nawet bardzo początkującym użytkownikom. Narzędzie pozwala na import plików w formatach WPV, AVI, MPG, WMV, MP4, FLV, MP3, WMA, RM, OGG, WAV, FLAC, JPEG, BMP, PNG, GIF itp. Z kolei gotowy projekt wyeksportujemy do plików FLV, AVI, MP4 oraz GIF.

info o programie ze strony

http://www.dobreprogramy.pl/SmartPixel,Program,Windows,47690.html

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności SmartPixel Team mam do rozdania 10 sztuk licencji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być smartpixel :suuper :ok
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :dziwak
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 27.01.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma smartpixel wystawi licencje osobiste .

Wymagane dane od zwycięzców to :

1) Adres e-mailowa
2)
3)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Nie będę się tłumaczył dlaczego chcę wygrać ponieważ jest to znany i świetny program do tworzenia z rzutów audio wideo.Dziękuję za konkurs no i biorę w nim udział. :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Witam. Dziękuję za konkurs. Chciałbym wygrać licencję, bo podoba mi się wszechstronność programu i intuicyjność interfejsu. Rzadkie wydaje mi się połączenie możliwości robienia screenów, nagrywanie video (w tym z gier!!!), szerokiej obróbki video i tworzenia slideshow w jednym programie. Dlatego jest on dla mnie interesujący. :ok

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Wygląda na ciekawy program. Nieraz zdarzała mi się potrzeba nagrania tego co dzieje się na komputerze oraz obróbka tego a do tego właśnie służy ten program.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Również chciałbym spróbować szczęścia w konkursie :)
Dlaczego? Zdarza się, że czasem trzeba szybciutko przechwycić coś z pulpitu, jako zwyczajny zrzut ekranu, ale też w postaci obrazu ruchomego. Program pozwala na obróbkę takiego materiału, co w zasadzie jest opcją, której często u konkurencji brakuje. Używanie zewnętrznych programów jest niewygodne, gdy można całą procedurę wykonać w jednym - SmartPixel.

Dzięki za konkurs i powodzenia współzawodnikom :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Nie posiadam żadnego profesjonalnego oprogramowania do nagrywania, robienia zrzutów ekranu - do tego z opcją obróbki.
Program jest łatwy w obsłudze, ma możliwość edycji nagranego obrazu oraz wiele innych funkcji i przydałby mi się do robienia prezentacji.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Jako organizator nie mogę brać udziału w konkursie .Ale wszystkich użytkowników naszego forum zapraszam serdecznie do brania udziału w konkursach - bo soft naprawdę jest wart uznania :ok :szef

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
sheriff napisał:
Jako organizator nie mogę bać udziału w konkursie .Ale wszystkich użytkowników naszego forum zapraszam serdecznie do brania udziału w konkursach - bo soft naprawdę jest wart uznania :ok :szef

Namówiłeś mnie,biorę udział. :england

Program przyda mi się do robienia prezentacji jako, że posiada funcje przechwytywania zrzutów ekranu oraz umożliwia również edycję plików audio i wideo.
Dzięki za konkurs! :dziękuję

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
SmartPixel to dobry program do nagrywania z pulpitu, korzystałem kiedyś z wersji trial i chętnie bym wygrał pełną wersję. Podoba mi się, że projekty można wyeksportować do GIF. Dzięki za konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:suuper Zapraszam jeszcze jest parę godzin do losowania :)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Zgłaszam się do konkursu. Trudno mi powiedzieć dlaczego chciałbym wygrać bo program nie jest dla mnie jeśli wygram klucz powędruje do osoby, która korzysta z tego programu na co dzień i na pewno się z tego ucieszy. Licencja kończy się niedługo więc warto byłoby ja przedłużyć. Dziękuję za konkurs i życzę powodzenia innym.
D9M76xh.png

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1-2png_wxhweph.png

Proszę o wysłanie danych do mnie wymaganych i potwierdzenie chęci odbioru nagrody na pw .Macie na to 24 godziny po tym czasie uznam ze rezygnujecie z nagrody .Została 1 licencja kto pierwszy do mnie napisze do 22 jutra z hasłem bonus dostanie wolny ten klucz .Wymagane dane mail adres . Po 48 godzinach od losowania wysyłam adresy do producenta a on już wam wyśle klucze .Gratuluje

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
bonus rozdany dla andyxa :ok pierwszy do mnie napisał z hasłem bonus - gratuluje

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
alberto albo potwierdzisz dane na pw albo 22 dyskwalifikacja uznam ze rezygnujesz z nagrody

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
lista zwycięzców została wysłana do producenta firmy SmartPixel a on już z wami się skontaktuje i wyśle wam klucze :dziękuję

Do góry