W tym temacie jednak napiszę jedną uwagę,a właściwie info:
System XP SP3 ,z wszelkimi dostępnymi poprawkami [czy zwał jak zwał]
Zainstalowałem najpierw CG ver5,zpromocji a potem SKiss,obydwa się nie pogryzły.
Działają w zależności którego odpalę.
CG miał jakiś problem ze skryptem,ale w tej potem go ominął i działa teraz.
Nie mam pojęcia czemu SKiss zrywa połączenia od początku odkąd zainstalowałem promo na 3miesiące.
Czasem,wkurzony,reinstalowałem parę razy TUN/TAP driver....wystarczyła chwilka nieobecności przy czytaniu jakiegoś artykułu w necie lub odejście od lapka i myk,zerwało połączenie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.