A
Anonymous
Ten temat będzie bardziej przyjazny od poprzedniego bo któż z nas nie ma jakichś marzeń czy planów
.
Zacznę od siebie :
Alfa Romeo GT
Kompletnie nie rozumiem filozofii koncernu,od czterech lat już jej nie tłoczą a formą karoserii zabija ich wszystkie nowsze projekty
Mazda 3 Gold Edition
Polska to wspaniały kraj...ale jak się zapytałem u dealera "Jaremko" o tą wersję to usłyszałem w odpowiedzi : "ale o co panu chodzi" ?
.Nigdy o niej nie słyszeli.
Żadnego downzsingu i turbinek.165 ps z dwóch litrów.W tym wypuście z białą skórą w środku wygląda pysznie.
Mini John Cooper Works Countryman
Niektórzy twierdzą,że to kobiece wozidełko,ale cóż zazdrość często zaćmiewa umysł i obiektywne spojrzenie.Dla mnie w tej wersji : klękajcie narody
BMW serii 4
Komentarze zbędne,piękna ponadczasowa linia i świetne właściwości jezdne
Range Rover Evoque
Chyba najpiękniejszy SUV w historii motoryzacji.Na zdjęciach w wersji "Victoria Beckham Edition" i kolorze "Zanzibar".
Maserati GranTurismo Sport
Kunszt włoskiej myśli designerskiej
I na koniec...jak marzyć to marzyć :
Aston Martin V12 Vanquish Coupe Touchtronic
Ferrari F12 berlinetta
Zacznę od siebie :
Alfa Romeo GT
Kompletnie nie rozumiem filozofii koncernu,od czterech lat już jej nie tłoczą a formą karoserii zabija ich wszystkie nowsze projekty

Mazda 3 Gold Edition
Polska to wspaniały kraj...ale jak się zapytałem u dealera "Jaremko" o tą wersję to usłyszałem w odpowiedzi : "ale o co panu chodzi" ?

Żadnego downzsingu i turbinek.165 ps z dwóch litrów.W tym wypuście z białą skórą w środku wygląda pysznie.

Mini John Cooper Works Countryman
Niektórzy twierdzą,że to kobiece wozidełko,ale cóż zazdrość często zaćmiewa umysł i obiektywne spojrzenie.Dla mnie w tej wersji : klękajcie narody

BMW serii 4
Komentarze zbędne,piękna ponadczasowa linia i świetne właściwości jezdne

Range Rover Evoque
Chyba najpiękniejszy SUV w historii motoryzacji.Na zdjęciach w wersji "Victoria Beckham Edition" i kolorze "Zanzibar".

Maserati GranTurismo Sport
Kunszt włoskiej myśli designerskiej

I na koniec...jak marzyć to marzyć :
Aston Martin V12 Vanquish Coupe Touchtronic

Ferrari F12 berlinetta