Retouch Pilot - tłumaczenie (spolszczenie)

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Ponieważ lubię wszystkich forumowiczów wykonałem dla Was moje autorskie tłumaczenie programu Retouch Pilot. :klawik.

Program jest ciekawy ma fajne możliwości dlatego uznałem że warto go spolszczyć. Mam nadzieję ze posiadaczom tego programu ułatwi to jego obsługę.
W paczce znajdziecie dwa pliki do wyboru. Pliki różnią się tylko wartością id w kodzie decymalnym. Szczegółowy opis wyboru pliku i spolszczenia programu znajdziecie w załączonym do paczki pliku Przeczytaj!.txt

Link do pobrania spolszczenia:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Podaj nazwy programów. Jeśli je mam zainstalowane to może coś jeszcze przetłumaczę.

A tak przy okazji jakby ktoś mógł odstąpić mi pełną wersję programu Restorator lub jakiś podobny do niego program żeby się dostać do plików exe i dll ( jeśli nie są zaszyfrowane) to miałbym możliwość wykonania tłumaczeń w programach które nie mają wydzielonych plików językowych.

Czasami bywa też tak że polskie przetłumaczone słowo jest za długie i jest potrzeba wydłużenia pola na tekst to też taki program to ułatwia.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Dzięki Rycho, szkoda żem nie jest Zbycho lub Miro. Pzdr

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65217
Spolszczenie pasuje też do Photo Scissors Pilot.Wielkie dzięki.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Prawdopodobnie to spolszczenie pasuje też do innych programów tej firmy ( z tej serii). W pliku językowym jest więcej treści niż potrzeba dla danego programu.

Do góry