Pytanko o upgrade Visty do Windows 7

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
w 09-05-2009 kupiłem kompa z Vista..po pewnym czasie zainstalowałem sobie 7 która dostałem razem z lapkiem.Niestety lapka zaje...ukradł mi jakiś nieuświadomiony kulturalnie ciul( oby go zatwardzenie do końca życia prześladowało) i kluczyk do 7 poszedł sobie w.pi...w świat.Jakoś nieche się bawić w pirata a na Viście też nie chce zostawać.
Czy orientujecie się jak jest z upgradem Visty do 7?Jak to wychodzi cenowo i czy da się to załatwić bez jakiś dziwnych zabiegów typu zadzwoń do Microsoftu :)

A

Anonymous

tu masz o upgrade:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Możesz sprawić ceny w różnych sklepach, a do Microsoftu nie musisz dzwonić, nie ma takiego wymogu ani potrzeby przy uaktualnieniu. O jednej rzeczy musisz natomiast wiedzieć, rozumiem, że teraz uaktualniał byś vistę do siódemki bez reinstalacji, ale po pewnym czasie, kiedy już miał być zainstalowany windows 7 to chciałbyś pewnie instalować system z płytki od upgrade ( przypomnienie: MS uważa, że to piractwo, ale... :jezyk ) i tutaj musisz wiedzieć, że microsoft się wycwanił i czasami po takim zabiegu nie można wpisać klucza gdyż pojawia się komunikat, że jest on nieprawidłowy. Oczywiście jak się chce to wszystko da się zrobić bez problemu, więc gdybyś kiedyś miał z tym problem to pisz śmiało do mnie PW, a powiem Ci co musisz zrobić

Do góry