Promocje WinRAR - gdzie szukać

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Drodzy forumowicze. Nie dalej jak rok temu udało mnie się zakupić WinRAR 4.20 za 2$. Trafiłem na taką promocję za uprzejmością jednego z tutejszych forumowiczów. Chciałbym nabyć najnowszą wersję również po okazyjnej cenie. Orientuje się ktoś z Was gdzie mogę czatować na taką promocję, jakieś strony itp.?

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Po co Ci najnowsza wersja ;) Niektórzy korzystają jeszcze z wersji 3 i żyją i dalej uważają, że to najlepszy program na świecie :szydera. Wersja 4.2 zestarzeje się za 5 lat ;)

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wiesz, sam uważałem że są lepsze zamienniki jak WinRAR. Długo korzystałem z 7zip jednak wciąż natrafiałem na archiwa które przy rozpakowywaniu powodowały problemy i nieraz nie udało się ich rozpakować. Z pomocą zawsze przychodził WinRAR przy którym owe problemy nie występowały. Nie twierdzę, że jest on najlepszy oczywiście ale jednak przyzwyczajenie i niezawodność utwierdziły mnie w przekonaniu iż jest to produkt dopracowany i taki na którym mogę polegać.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
grummer napisał:
Po co Ci najnowsza wersja ;) Niektórzy korzystają jeszcze z wersji 3 i żyją i dalej uważają, że to najlepszy program na świecie :szydera. Wersja 4.2 zestarzeje się za 5 lat ;)

Nie do końca, algorytmy kompresji są cały czas poprawiane bo nowe wersje to nie tylko nowe ikonki programu, tym bardziej jeżeli jest wydana nowa "duża" wersja - 5.0
I teraz kolega może dostać archiwum spakowane programem w nowszej wersji i może być problem z rozpakowaniem starym Winrarem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30052
Miasto
Trololololo
Czatuj na promocje na PZD, jak będą to na pewno ktoś wstawi.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jest jeszcze MagicRar ;) Mam kluczyk do niego i myślę, że można zaktualizować do najnowszej wersji. Jeśli chcesz, to podeślę Ci na priv.

Do góry