Process Lasso Pro jest dobrym i uczącym się programem. Jest to przydatna aplikacja , ponieważ jak wczesniej wspomniałem uczy się, jak przyspieszyć pracę przede wszytskim procesora, a dodatkowo również i systemu. Dzięki niemu można zoptymalizować swój system. Mi na pewno by się przydał, bo wiem jak wykorzystać jego potencjał. Pozdrawiam Admina!!!
EDIT - Admin
Po co piszesz 2 komentarze ? Napisałeś jeden i wystarczy :!:Wprowadza to tylko zamieszanie. Poprzedni komentarz zostanie usunięty
.
EDIT - Admin
Po co piszesz 2 komentarze ? Napisałeś jeden i wystarczy :!:Wprowadza to tylko zamieszanie. Poprzedni komentarz zostanie usunięty
Post przez nevosz » 08 Mar 2011 13:29
Process Lasso to bardzo przydatne narzędzie, które znacznie ułatwia ustalanie priorytetów dla poszczególnych procesorów obciążających nasz system. Process Lasso potrafi również całkowicie wyłączać zabronione procesy, głównie chodzi tutaj o wszelkiego rodzaju szkodniki, których często nie da się wyłączyć za pomocą menadżera zadań. Niewątpliwą zaletą tej aplikacji jest również fakt, że sama nie zużywa wiele zasobów i nie wpływa tym samym na szybkość komputera. Korzystam własnie z wersji trial i jest wysmienita!!! Piszę się na konkurs i pozdrawiam wszystkich w nim uczestniczących!