Process Lasso Pro - Opis programu + Konkurs - GIVEAWAY

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
N9L5H.gif

MwzN6.jpg

Do wygrania 10 licencji do programu Process Lasso Pro :!:
Process Lasso Pro – 10 licenses to win :!:

Zasady:

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję do Process Lasso Pro
Konkurs zakończy się 13.03.2011 loswaniem random.org

Rules:

Please write a comment why would you like to win Process Lasso Pro
The giveaway ends on 13 MAR 2011 (random.org)

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53099
Process Lasso Pro to wyśmienity program do poprawy wydajności komputera i stabilności obciążenia procesora ,dla tego chciałbym wygrać licencje na ten program..pozdrawiam...

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Warto go mieć zwłaszcza na słabszym sprzęcie.Kiedyś udało mi się trafić na giveawayoftheday.com lecz licka po formacie przepadła.Pamiętam że laptop śmigał jak Kubica.
Polecam i pozdrawiam życząc szczęścia w losowaniu

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !
To co przeczytałem sprawiło że biorę udział w tym konkursie to ,, 1PC + dożywotnie aktualizacje '' .
Mam ten program i licencję ale tylko na wersję 4 , kiedy pojawi się 5 pewnie nie będę mógł zaktualizować , aktualna wersja to 4.00.33
Program jest świetny mam go od kilku miesięcy , najpierw korzystałem z wersji free , potem udało mi się dostać licencję promocyjną wersja Pro .
Dzięki programowi PC działa szybko i sprawnie , ma wiele ciekawych funkcji a także manualne tzw: swoje ustawienia i dla laika automatyczne !
Warto go mieć na pokładzie swojego komputera , to prawie tak jak przesiąść się z Syrenki do Mercedesa , widać i czuć różnicę . / stabilność , szybkość otwieranych i zamykanych aplikacji /
I to o czym pisałem możliwość dożywotnich aktualizacji bez względu na numer wersji / przynajmniej tak wynika z dołączonego opisu /
:D
Zatem może szczęście się uśmiechnie......

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Używałem wersji trial.Teraz bez ProBalance i kilku funkcji Proces Lasso mój PC jest jakby sprawny inaczej...Dlatego chciałbym stać się właścicielem licencji Proces Lasso Pro.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
sprobuje moze sie uda i wygram jedna licencje na ten program .To co przeczytalem to jest wspanialy program ktory pomorze mi przyspieszyc komputer jego wydajnosc i stabilnosc zwlaszcza procesor.

tubby1000

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Well i know its a great program because i have used it before. I want it to control start up items and such.
Thanks for the contest.

prz3m3k84

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jest to dobry program, jeden z lepszych na rynku:) Wiem to z autopsji, ponieważ próbowałem wersję trial i bardzo przypadł mi do gustu:) Bardzo bym się ucieszył gdyby udało mi się wygrać tę licencję :) Tylko owa pełna wersja posiada moduły, z których bardzo chciałbym skorzystać:)

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jest to świetny program. Używałem wersji trial i byłem wręcz zdumiony prostotą jak i skutecznością jego działania ;)

Zgłaszam się ;D

bramka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Czasami potrzeba, aby dokończyć od procesu siłą. Jest to możliwe z tego niezwykłego programu.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
To rewelacyjny program przydatny zwłaszcza dla użytkowników ciut starszego sprzętu. Dlatego cieszyłbym się jakby mi się poszczęściło i wygrałbym lickę na ten program....

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Tak, licencje będą "Update subscription end - lifetime" :) z możliwością podarowania komuś innemu 1 licencji.
Po konkursie zwycięzcy wysyłają do mnie swój email i name.
Na tej podstawie producent wygeneruje licencje i wyśle je wam na podany e-mail.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcialbym ten program wygrac poniewaz jest on genialny w swojej prostocie i skutecznosci dzialania. Mam troche starszy komputer ktory czesto sie zacinal, dzieki Process Lasso znacznie przyspieszyl i sie nie zawiesza. Poza tym jest ogromna mozliwosc konfiguracji ktora mnie calkowicie satysfakcjonuje, polecam go kazdemu i bardzo bym sie ucieszyl gdyby udalo mi sie wygrac licencje by go moc uzywac stale.

Adrian77

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Ucieszyłbym się, gdybym wygrał ten program. Pozwoli mi on na szybkie zamknięcie zawieszonych aplikacji. Zwiększę wydajność i bezawaryjność systemu. Ma wszystko to czego potrzebuję.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
świetny program, dawno miałem go kupić, ale brak kasy...
Mam nadzieję, że mi się poszczęści.

Status
Zamknięty.
Do góry