Ja z taką mało pilną sprawą ale może ktoś będzie mógł pomóc. Dołożyłem do takiego mojego rezerwowego komputera stacjonarnego trochę ramu (było 16 jest 32). Komputer był mało używany. Były na nim zainstalowane gry m.in, RDR2 czy GTA5. Chciałem zobaczyć jak po dodaniu ramu będą śmigać i ku mojemu zdziwieniu RDR2 w ogóle nie chce się załączyć. Jako, że jest niedziela to zaktualizowałem windowsa, sterowniki do karty graficznej, bios, wszystko wyczyściłem i dalej nie działa. Zacząłem grzebać w sieci i stosować wszystkie porady także te ze strony Rockstara. Zaktualizowałem game launchera, usunąłem profil lokalny i utworzyłem nowy, uruchamiałem jako admin, wyłączyłem aktualizacje pełnoekranowe itd i dalej nic. Nie zdziwiłoby mnie to, że gra się nie włącza gdyby nie fakt, że na tym kompie kiedyś chodziła. Nawet sprawdziłem w statystykach launchera i jest ponad 117 godzin gry w RDR2. Sprawdziłem też i GTA5 działa bez problemu, Zainstalowałem też dla testów GTA4 czy Maxa Payne'a i też działają. Macie pomysł co może problemem że RDR2 nie działa