Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44573
Miasto
Gdzieś w Polsce
68e92d3c2775d8b06f8ab9c1d2b5ca63.png
PrivaZer PRO 4.0.93
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

PrivaZer PRO oferuje kilka kluczowych korzyści w zakresie poprawy wydajności komputera, przestrzeni i prywatności. Zapewnia głębokie czyszczenie komputera, usuwając niechciane ślady i resztkowe pliki, które mogą ujawnić Twoją aktywność na komputerze i historię aktywności w Internecie.

PrivaZer PRO usunie niepotrzebne pliki, które spowalniają system. Zapewni bezpieczne usuwanie plików, zapobiegając jakiejkolwiek możliwości odzyskania, a tym samym chroniąc Twoją prywatność.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
jest to naprawdę rewelacyjny program używam go od 3lat ,klucz rejestracyjny działa również z wersją przenośną i dzisiaj jest za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
Zainstalowałem bo korzystałem na XP więc chciałem obadać na W11 i krótko mówiąc Windows zrobił

Kg3mh7s.gif

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Ja przed chwilą zakupiłem wersję PRO za 50 zł i wyczyścił mi 13 GB niepotrzebnych danych. Używałem go kiedyś ale potem przesiadłem się na Kerish Doctor i zastanawiam się który zostawić.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
Ja przed chwilą zakupiłem wersję PRO za 50 zł i wyczyścił mi 13 GB niepotrzebnych danych. Używałem go kiedyś ale potem przesiadłem się na Kerish Doctor i zastanawiam się który zostawić.
W promocji za darmo jest dziś przecież. Kerish Doctor to troche inny czyścik, czyści, naprawia, poprawia, modyfikuje, daje informacje o kompie. Privazer to taki czyścik nastawiony głównie na prywatność danych które są kasowane.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Tak kupiłem bo cena jest niska, ale tam w promocji jest chyba starsza wersja. W każdym razie 50 zł to bardzo malutko. No właśnie głównie potrzeba mi kasowania danych a nie poprawiania czegoś w systemie. W każdym razie chyba zostawię obydwa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
Do góry