Prince of Persia: The Forgotten Sands za darmo

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Prince of Persia: The Forgotten Sands / Prince of Persia: Die vergessene Zeit. Klikamy na plakat - uzyskujemy kod do uplay.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Re: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Ale super :gracz

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Re: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Dzięki :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Proszę o instrukcje jak się zabrać za uzyskanie tej gry. Najlepiej krok po kroku :)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
@artoor
Już chyba po promocji, ale jeszcze pół godziny temu można było dostać kod. Jak chcesz to ci wyśle jeden na PW.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Elvis, dziękuję za propozycję. Prawdę mówiąc kod udało mi się jeszcze złapać, ale nie mam pojęcia gdzie go klepnąć żeby grę pobrać :zawsty

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
artoor napisał:
Elvis, dziękuję za propozycję. Prawdę mówiąc kod udało mi się jeszcze złapać, ale nie mam pojęcia gdzie go klepnąć żeby grę pobrać :zawsty
Uruchom "uplay": w górnym prawym rogu są 4 ikony > należy wybrać koło zębate > aktywuj produkt.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Rozumiem, dziękuję! Myślałem pierwotnie, że w ten sposób ściągamy jakby obraz iso danej gry, żeby go potem wypalić, a tu potrzeba żeby gra była ściągnięta przez platformę uplay i to jest jedyna droga, żeby ją uzyskać i pograć, dobrze myślę? Być może to banalne pytanie, ale jestem totalnie poza tym tematem ;)

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
artoor napisał:
Rozumiem, dziękuję! Myślałem pierwotnie, że w ten sposób ściągamy jakby obraz iso danej gry, żeby go potem wypalić, a tu potrzeba żeby gra była ściągnięta przez platformę uplay i to jest jedyna droga, żeby ją uzyskać i pograć, dobrze myślę? Być może to banalne pytanie, ale jestem totalnie poza tym tematem ;)
Tak - to jedyna droga. Gra jest przypisywana do konta uplay i za pomocą klienta "uplay" pobieramy grę, aby w nią pograć.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31979
Miasto
Trololololo
Powiadomiłem zainteresowanych, dzięki :francuz

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ja ze swojego kodu nie będę korzystał, gdyby ktoś potrzebował, proszę napisać w tym poście. Posiadam tylko jeden klucz, pierwsza osoba może zostać obdarowana ;)

Do góry