premia za polecenie OneDrive

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Kiedyś przeoczyłem możliwość utrzymania 25GB. Aktualnie podstawa to 7GB i mają akcję promocyjną, dzięki której można uzyskać dodatkowe GB:
Zapraszanie znajomych do korzystania z usługi OneDrive. Jeśli zachęcisz znajomego do zalogowania się jako nowy klient w usłudze OneDrive, Ty i Twój znajomy otrzymacie dodatkowo 0,5 GB bezpłatnego miejsca
Jako, że bardzo odpowiada mi funkcjonalność OneDrive - poczta (z możliwością tworzenia aliasów), galeria zdjęć, chmura i MsOffice Online. Chmura ma dedykowane programy do win, ios i androida. Integracja z mailem oraz pakietem biurowym ułatwia życie. Polityka prywatności jest troszeczkę inna niż w googlach, przyjaźniejsza użytkownikowi.
A, że miejsca nigdy dość to zwracam się z prośbą o założenie konta na hotmailu / onedrive poprzez niżej wymieniony link. Ty i ja dostaniemy na stałe dodatkowe 0,5GB przestrzeni dyskowej.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wiem, że są inne chmury, wiem, że można zalatwić to na różne sposoby. ALE mi się akurat OneDrive podoba a jeśli ktoś założy i wypróbuje to może mu się też spodoba i będzie używał. Ogólnie polecam, warto sprawdzić. Kiedyś było znacznie gorzej, sporo udoskonalili.

Do góry