- Reakcje/Polubienia
- 76
Kiedyś przeoczyłem możliwość utrzymania 25GB. Aktualnie podstawa to 7GB i mają akcję promocyjną, dzięki której można uzyskać dodatkowe GB:
A, że miejsca nigdy dość to zwracam się z prośbą o założenie konta na hotmailu / onedrive poprzez niżej wymieniony link. Ty i ja dostaniemy na stałe dodatkowe 0,5GB przestrzeni dyskowej.
Wiem, że są inne chmury, wiem, że można zalatwić to na różne sposoby. ALE mi się akurat OneDrive podoba a jeśli ktoś założy i wypróbuje to może mu się też spodoba i będzie używał. Ogólnie polecam, warto sprawdzić. Kiedyś było znacznie gorzej, sporo udoskonalili.
Jako, że bardzo odpowiada mi funkcjonalność OneDrive - poczta (z możliwością tworzenia aliasów), galeria zdjęć, chmura i MsOffice Online. Chmura ma dedykowane programy do win, ios i androida. Integracja z mailem oraz pakietem biurowym ułatwia życie. Polityka prywatności jest troszeczkę inna niż w googlach, przyjaźniejsza użytkownikowi.Zapraszanie znajomych do korzystania z usługi OneDrive. Jeśli zachęcisz znajomego do zalogowania się jako nowy klient w usłudze OneDrive, Ty i Twój znajomy otrzymacie dodatkowo 0,5 GB bezpłatnego miejsca
A, że miejsca nigdy dość to zwracam się z prośbą o założenie konta na hotmailu / onedrive poprzez niżej wymieniony link. Ty i ja dostaniemy na stałe dodatkowe 0,5GB przestrzeni dyskowej.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!