PowerISO za darmo

A

Anonymous

PowerISO 4.7 za darmo!
PowerISO
to program przy pomocy którego możemy (tworzyć, edytować, wypakowywać, kompresować i konwerterować pomiędzy formatami) obrazy płyt CD/DVD. Program obsługuje 20 najpopularniejszych formatów plików, wśród których znajdują się obrazy ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, MDF, IMG itp., w tym również pliki wirtualnych dysków tworzonych przez programy Virtual PC (VHD), VMWare (VMDK) i VirtualBox (VDI). Dużą zaletą aplikacji jest umiejętność konwersji niemal każdego formatu plików do obrazu ISO, BIN lub DAA (zaawansowane opcje). Za pomocą narzędzia PowerISO można również montować obrazy płyt w wirtualnym napędzie, tworzyć samostartujące pliki ISO, nagrywać przygotowywane kompilacje i znacznie więcej. PowerISO instaluje do 23 napędów wirtualnych w którym mamy możliwość umieszczania obrazu płyty, dzięki czemu będziemy mieli dostęp do danych płyty (obrazu) bez konieczności wypalania CD/DVD. Ponadto aplikacja pozwala na integrację z powłoką systemową, menu kontekstowym, obsługuje funkcję kopiowania i wklejania danych ze schowka systemowego oraz przeciągania danych na okno główne programu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Program nie wymaga rejestracji

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Re: PowerISO 4.7 za darmo!

Czy to nie jest czasem promocja z jakiejś Polskiej gazetki ?

A

Anonymous

Nie wiem, nie sprawdzałem tego.

Edit:
To jest chyba z Komputer Świat Ekspert, teraz sprawdziłem, to nie za bardzo legalne jest, myślę że lepiej to usunąć i nie dodawać na bloga

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo

Hm.... to skąd masz program, ewentualnie skąd wiesz że tonie jest jakaś wersja "zpaczowana"

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo

Ok, thanks :D

A

Anonymous

Nie pamiętam na jakiej stronie znalazłem ten program, znalazłem gdzieś tydzień temu, ale nie zobaczę strony w historii, bo ją czyściłem :(
Proponuję nie umieszczać, bo może to jest "zpaczowane" jak mówiłeś.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo

Wiesz jak jest z gazetki to ok,

A

Anonymous

Zapytałem się autora tego bloga na którym znalazłem, (zapamiętałem jego e-mail) o to skąd jest ten PowerISO.
Napisał że z Komputer Świata. To w takim razie jest ok.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Dzięki za program, bo na win7 się przydał - stary alkochol nie działał

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Małe pytanie.Czym różni się ten program od WinIso który nie dawno był w promocji?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Re: Power ISO za darmo

senior38 napisał:
Małe pytanie.Czym różni się ten program od WinIso który nie dawno był w promocji?

Różnica jest miedzy innymi ilość wirtualnych napędów jakie można zamontować w tych 3 softach,taka że WinISO nadal jest niedopracowane do końca :p no może poza szatą graficzną i robi błędy nadal . A Power ISO ma skromne funkcje jak na mój gust i moje wymagania :eek: , dla mnie liderem jest UltraISO :hura prostota , funkcjonalność , bezbłędne działanie, i sporo opcji - i to się liczy :ok

jak ktoś chce instalki to zapodam :dziwak

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
UltraISO nie mogę pobrać, można na inny serwer?

Do góry