Postscriptum do The Bat Pro PL

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Postscriptum to The Bat... Miałem trochę problemów z polską wersją słownika do tego programu i w końcu znalazłem idealne rozwiązanie - pliki słownika z Open Office 3 . Oczywiście można pliki skopiować do odpowiednich folderów The Bat ale ...jak mnie znacie zrobiłem specjalną instalkę MSI za pomocą której zainstalujemy pełny polski program ze słownikiem.
Może komuś się przyda. Przed instalacją trzeba odinstalować wcześniej zainstalowany ponieważ nie zgadzają się zawartości plików CAB i instalator pokaże komunikat błędu.
Odinstalowanie i ponowna instalacja w tej samej lokalizacji nie wpłynie na licencję, ustawienia i zawartość skrzynki pocztowej i archiwum

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

001.jpg

Jeśli nie chcecie instalować na nowo programu z obawy przed niespodziewanymi zmianami (chociaż zapewniam, że jest to całkowicie bezbolesna i bezpieczna operacja ) pobierzcie sobie ten samorozpakowujący siię plik SFX zawierający jedynie dodane pliki

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jeśli The Bat zainstalowany jest w domyślnym folderze Program Files\The Bat to pobierz sobie ten SFX i zainstaluj nie zmieniając opcji . Jeśli masz system 64 bit to zmień lokalizację na Pliki programów(x86)
Można również SFX rozpakować gdziekolwiek i dodać pliki ręcznie.
002.jpg

Do góry