PhotoScissors - Program do usuwania tła z fotografii

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
PhotoScissors to skuteczny program do wycinania tła z fotografii. Proste obiekty wycina automatycznie, bardziej skomplikowane, to kilka linii na fotografii gdzie zaznaczasz obiekt jednym kolorem i tło drugim. Wycięcia są precyzyjne i dobrej jakości. Dokładność wycinania można zmieniać w ustawieniach programu w zależności od potrzeb.

Testowałem kilka programów tego typu razem z zawodowym grafikiem komputerowym (z wieloletnim doświadczeniem w tego typu pracy). I program PhotoScissors w odniesieniu jakość do ceny wypadł najlepiej. Aktualna jego cena wynosi ok 96 zł. Ale jest promocja ilościowa, która najkorzystniej wypada przy zakupie 5 programów. Wtedy cena za jeden program wynosi ok. 38 zł. To naprawdę dobra cena za tak świetny program. Ja i moja znajoma (zawodowy grafik komputerowy) jesteśmy chętni do zakupu tego programu. Potrzebne jeszcze 3 osoby chętne i wtedy skorzystamy z promocji ilościowej po 38 zł dla każdego. Zgłoszenia wpiszcie na Forum, a potem kontakt przez PW. Następni mogą sami formować kolejne piątki zakupowe :)

Dzisiaj zgłosiła się już jedna dodatkowa osoba chętna do zakupu programu. W sumie są już chętne 3 osoby potrzebne są jeszcze 2 osoby by było najtaniej, czyli ok 38 zł za program.

UWAGA! dzisiaj tj. 07.08.2019 o 20.00 zamykam listę i dokonam zakupu. Ostatni moment jeśli ktoś che dołączyć do do listy zakupu!

Zanim się zdecydujecie zainstalujcie sobie w pełni funkcjonalne demo programu ! I po testujcie sami. (nie można w demo zapisać pliku ale widzimy efekt działania).

Link do strony programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Link do zakupu programy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Najtaniej wychodzi jednoczesny zakup 5 programów. Zresztą sprawdźcie sami :)

Przykłady działania programu:

Następny przykład

Trzeci przykład

Kolejny przykład

Więcej przykładów pracy z programem znajdziecie na stronie domowej programu.

Ostatnia edycja:
Do góry