Photo & Graphic Designer 2013 za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
MAGIX Photo & Graphic Designer 2013 jest kompleksowym i oszczędzającym czas programem do tworzenia imponujących kreacji! Montaż obrazów, narzędzia do zdjęć
i ilustrowania czy natychmiastowe rozpoczęcie pracy przy użyciu jednego z wielu szablonów: program do obróbki zdjęć i tworzenia grafiki z intuicyjnie
obsługiwanym interfejsem.
Zalety:
Obróbka i optymalizacja zdjęć i obrazów
Retuszowanie i szczegółowa edycja
Ozdabianie zdjęć artystycznymi efektami
Ilustrowanie, rysowanie i malowanie
Wektorowe tworzenie grafiki
Narzędzie do projektowania 3D (np. loga)
Tworzenie animacji
Profesjonalne szablony do obróbki zdjęć
źródło: magix.com/pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Promocja 19-28 lutego, z określonym limitem

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Promocja ruszyła. Klucze będą wysyłane 3-4 Marzec.2014

Civilité *-Płeć
M-Pan, Mme-Pani
Prénom *-Imie
Nom *-Nazwisko
Ville *-Miasto
Pays *-Kraj

barto33

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Na zakładce wyboru kraju nie ma Polski do zaznaczenia ale nie wybierając żadnego (zostawiamy tak jak jest) rejestracja i tak przechodzi... :dziwak (nie wiem jak z innymi polami bo resztę z * wypełniłem danymi) :hi

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
201
Ale jest "Autre" - inny kraj. Wstrętów przy rejestracji nie czynią - zobaczymy, co z kluczem.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Na e-mail który wcześniej został podany,wysyłają link do pobrania programu Magix Photo & Graphic Designer 2013. Instalator i program jest w języku francuskim :francuz Tylko ,że po instalacji programu nie mogę uzyskać klucza do pełnej wersji. Mam do wyboru trial lub zakup programu.

Tu jest do pobrania instalator Online Trial polskiej wersji. Może dało by rade aktywować kluczem z francuskiej wersji :scratch

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jeśli ktoś z Was ma zbędny klucz do tego programu, mogę spróbować do wersji francuskiej utworzyć spolszczenie...

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Emmers napisał:
Jeśli ktoś z Was ma zbędny klucz do tego programu
Tylko, że nawet jakby się ktoś znalazł, to jest jeden fundamentalny problem, to cała treść tego maila:

Cher internaute,
L’équipe 01net est ravie de vous offrir le logiciel Photo & Graphic Designer d’une valeur de 69,99€ !
La solution complète pour la retouche photo et le graphisme !

01net vous offre le logiciel Photo & Graphic Designer 2013, la solution complète pour la retouche photo et le graphisme !

Mode d’emploi :
Veuillez télécharger le logiciel, puis procéder à l’activation en ligne en suivant le lien ci-dessus pour profiter de la version complète.
Pour cela, une fois le logiciel installé, il vous suffira de suivre les 3 étapes ci-dessous :
- Renseigner votre adresse email
- Compléter votre profil (étape facultative)
- Récupérer votre clé de licence complète
I klucza brak!
Google translator mówi, że
Szanowni Państwo,
Zespół 01net ma przyjemność zaoferować Państwu zdjęcie Software & Graphic Designer o wartości € 69.99!
Kompletnym rozwiązaniem do edycji zdjęć i grafiki!

01net oferuje oprogramowanie Photo & Graphic Designer 2013, kompletnym rozwiązaniem do edycji grafiki i zdjęć!

Instrukcje:
Proszę pobrać oprogramowanie, a następnie do aktywacji w trybie online, klikając link powyżej, aby cieszyć się pełną wersją.
Aby to zrobić, po zainstalowaniu oprogramowania, wystarczy wykonać 3 kroki:
- Wpisz swój adres e-mail
- Wypełnij swój profil (krok opcjonalny)
- Pobierz pełny klucz licencyjny
Wpisać swój adres e-mail...Ja się pytam, gdzie mam wpisać tego maila?
Po zainstalowaniu programu są opcje:
1) Wpisz klucz (tak, próbowałem wpisywać w to pole maila, mówi że klucz ma się składać tylko z cyfr)
2) Kup program
3) Testować
a) Rejestracja i przedłużenie z 7 dni testowych do 30
b) Testowanie dalej

Dałem testowanie dalej, ale nigdzie nie widzę wpisania tego maila czy coś...
Ktoś wie co z tym fantem zrobić?

EDIT:
Znalazłem coś takiego:
Bonjour, vous devez avoir simplement le lien dans votre fichier, en effet on ne peut pas l'ouvrir, ben si on peut je vous donne la solution: voici le lien que vous avez dans votre fichier: Photo Graphic Designer 7DLV fr-FR 111125 11-50 il vous suffit de le renommer en ajoutant un point et exe, exemple: 7DLV fr-FR 111125 11-50.exe :youpi: puis il vous dit quand c'est le moment de mettre le code, de ne pas mettre les tirets, bah si faut les mettre, moi j'ai fais un copier coller du n° de série qui possède bien les tirets, et ca fonctionne. Bonne joournée. Bye bye de Claire du Morvan
Ale google sobie z tym nie radzi i wychodzą dosyć duże bzdury. Zna ktoś dobrze francuski i może to przetłumaczyć?

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
433
W sumie teraz jest ten program w wersji 7 w gazecie pc format za 5.99zł ,wiec jak komuś bardzo zależy i nie chce się męczyć z francuskim to może sobie zerknąć na gazete i pewnie bedzie ten program po angielsku .

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
201
Tak się tylko zastanawiam, gdzie tam w tej promocji było słowo "Gratuit" - "za darmo"...

Na moje pańskie oko zaoferowano program w cenie promocyjnej 69,99 EUR. I tyle.

Rejestracja czy próba zakupu prowadzi do konta magix (o ile ktoś ma) i nie dodaje żadnego numerka do konta. Wymaga zakupu.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chyba wiem. Przeczytałem gdzieś że trzeba było podać Francję jako kraj oraz francuski kod pocztowy. Nie wiem na ile to prawda , ale faktycznie ja nie dałem Francji.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
201
A ja dałem, na założonym wcześniej koncie Magix też mam "France" - i nic.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Szkoda. bo jeśli chodzi o wersję siódmą to mam SE (plus moje spolszczenie) z promocji bożonarodzeniowej i działa z ograniczeniami, tzn nie można pobrać i zainstalować dodatkowych szablonów. Nie wiem jak jest w wersji z PC Format...

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Kupiłam gazetę PC Format, program zainstalowałam i wszystko dobrze, spolszczenie by się przydało :)
qntmq78miwxr1i9i2icq.png

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Spolszczenie mogę zrobić. Niestety musiałbym posiadać konkretną wersję programu. Ponieważ są niuanse między wersjami i wymagają indywidualnego dopracowania pliku spolszczenia.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Ja tak sobie myślę, nie musi być dokładne spolszczenie,byle co nie co było spolszczone, a może plik zapakuję i dam do chomika, tylko trzeba zdobyć kluczyk, jest nie możliwe swój udostępnić bo i tak program nie będzie działał.
Rejestracja pełnej wersji przez internet.
Piszą że to pełna wersja, ale nie wiem czemu też jest podana że 7 to 7 SE.

Pobrać, ponieważ link zlikwiduję, choć to promocja i trzeba legalnie osobiście zdobyć klucz.

Do góry