PDF Impress 2013 za darmo

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
PDF Impress 2013 – to prosta w obsłudze aplikacja pozwalająca na tworzenie plikow PDF praktycznie z każdej aplikacji która posiada opcję drukowania.Program instaluje się jako wirtualna drukarka, pozwala łączyć, dzielić pliki PDF, wyciągnąć z nich tekst, wstawić tekst, usunąć lub obrócić strony, dodać podpis cyfrowy oraz zaszyfrować dokument

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:francuz

A

Anonymous

lepszy nie lepszy , nie zmienia faktu ze ktoś poświecił czas i dal info o promo :) i za to wieelki dzięks :ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
możesz to sprawdzić, pobierając instalator ze strony producenta.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
WW22333 napisał:
Taaa;) Coś dawno kolega Emmers nie zamieszczał niczego magicznego:( A może tylko ten program nie jest godzien uwagi?
Wiesz sprawdzenie tego to był by twój mały wkład w forum, zawsze lepsze to niż bycie wiecznym pasożytem :dziwak.
Ile ludzi tyle opinii, sugerowanie się opinią kogoś nie ma sensu.Lepiej samemu obadać.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
jorn11 napisał:
lepszy nie lepszy , nie zmienia faktu ze ktoś poświecił czas i dal info o promo :) i za to wieelki dzięks :ok

Nie zakwestionowałem, Boże broń, czyjegoś zaangażowania, tylko pozwoliłem sobie na wyrażenie własnej opinii o obu programach. Nie jestem bezkrytycznym potakiwaczem, taką rolę pozostawiam innym...
Każde forum ma ambicje być opiniotwórcze, myślę, że to również. Widzę różnicę między nim a kółkiem różańcowym, a pewnymi partiami wodzowskimi i innymi tego typu kołami, związkami, klubami, stowarzyszeniami, itp. itd. Długo by wymieniać. Nie widzę więc nic niestosownego w swoim poście. Ot i wsio w tej materii.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
Programik chyba niezły, a mi cofa instalację i wywala, że nie może go zainstalować w moim systemie :k......

lec

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
program podczas instalacji w tempie tworzy 2 pliki instalacyjne dla x86 i x64.
po uruchomieniu jednego z nich i wpisaniu sn wszystko jest ok!

prostuje, nie w tempie a w katalogu pliki programow (x86)/binarynow,
oczywscie znajdzie je przed wpisaniem sn w czasie instalacji.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Kamelka napisał:
Programik chyba niezły, a mi cofa instalację i wywala, że nie może go zainstalować w moim systemie :k......

Ściągnij przygotowaną przeze mnie wersję app portable.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Aktywacja i deaktywacja plikami *.reg.
U mnie na 7-x64 działa bez zarzutu.

Do góry