Panda AV Pro 2012 Revier&Rating -PCMag.com

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Tym razem redakcja PCMag.com opublikowała artykuł poświęcony najnowszej wersji Pandy 2012. Znajdują się tam opisy , charakterystyka programu, wyniki w testach w których uczestniczyła itp.

Szczegóły:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tłumaczenie:

:D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Raport opublikowany tym razem przez naszą redakcję . Test wykonywał AV-Test.org
:)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Wyniki tego testu pokazują, że Panda zmienia się i jest to dobry produkt do ochrony, ale te mulenie... :( Odkąd pamiętam, zawsze Panda miała z tym problem i na moich kompach nigdy długo nie gościła. Choć jak czytam w necie jest sporo głosów, że poza pierwszym razem nie zamula, jest szybka... Gdzie jest prawda :?? :?? :??. A na chwilę obecną przydałby się test porównawczy na tych samych zasadach i plikach tej Pandy z główną konkurencją na 2012 rok.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Zawsze będą głosy,że muli, inni twierdzić będą ,że sprawuje się super. Z każdym programem tak jest. W teście X Panda jest lekka, w następnym Y będzie mulić. Tak samo z userami :) Dlatego nie ma co się sugerować i samemu sprawdzić. Nie mówię,że są testy nie rzetelne, tylko płynność programu zależy od systemu, od podzespołów komputera, od zaśmiecenia systemu, oprogramowania czy z czymś się nie gryzie, zainfekowania Pc-ta , nie umiejętności korzystania z programu, inne ustawienia programu, można wymieniać i wymieniać dlaczego u innego program zachowuje się inaczej. Ja używałem ostatnio Pandę 2007/2008 dawno temu to wtedy tak mi zamuliła kompa,że myślałem,że go rozsadzi :) Co komp to obczaj i inne przygody . Nigdy nie bd tak,że dany program na wszystkich komputerach będzie sprawował się super, trzeba się z tym faktem pogodzić :)

Do góry