Office 365 Personal + 1 TB na One Drive free na rok

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12730
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Warunkiem koniecznym jest posiadanie co najmniej 5gb zajętej przestrzeni i trzeba być nowym użytkownikiem Office 365! (Pojawiają się informacje, że to niekonieczne warunki, jednym działa innym nie) :zaciesz

Przechodzimy tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

klikamy "Uaktualnij" i podajemy dane naszej karty kredytowej lub konta PayPal gdyż jest to opcja z automatycznym odnawianiem (można od razu anulować) i mamy na rok Office 365 Personal i 1TB na OneDrive

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Mam subskrypcję Office 365 do 1 kwietnia tego roku i promocja u mnie nie działa niestety. Czy zadziała później? Nie wiem....

oranos7

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Wygląda na to że to oferta tylko dla osób które na one drive miały powyżej 5GB w tamtym roku :(

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Może to nie jest za bardzo na temat, ale dostałem dzis taką wiadomość:
Ważna zmiana dotycząca usługi OneDrive

Pragniemy poinformować Cię o nadchodzących zmianach dotyczących usługi OneDrive. Limit przestrzeni dyskowej oferowanej w usłudze OneDrive zmieni się z 15 GB na 5 GB. Nastąpi także zakończenie przyznawania premii 15 GB na zdjęcia z aparatu. W wyniku tych zmian Twój limit przestrzeni dyskowej OneDrive zmniejszy się od dnia 27.07.2016 (odwiedź stronę zarządzania przestrzenią dyskową, aby sprawdzić stan swojego konta). Więcej informacji można znaleźć na stronie poświęconej często zadawanym pytaniom.
Aby dostosować ilość zajmowanego miejsca na koncie do nowych limitów, możesz zakupić dodatkową przestrzeń dyskową* lub usunąć część plików.
Zdajemy sobie sprawę, że są to poważne zmiany usługi, z której korzystasz. Przepraszamy za wszelkie wynikające z nich problemy. Podjęliśmy trudną decyzję, ale dzięki temu będziemy mogli skutecznie świadczyć usługę OneDrive w przyszłości.
Dziękujemy za korzystanie z OneDrive.
— Zespół OneDrive

Microsoft

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Ja natomiast dostałem dziś coś takiego ;)

''Jak wiesz, limit przestrzeni dyskowej oferowanej na większości kont w usłudze OneDrive zostaje zmieniony z 15 GB na 5 GB. Uzyskaliśmy od Ciebie potwierdzenie chęci zachowania 15 GB bezpłatnej pamięci dyskowej (i 15 GB premii na zdjęcia z aparatu, jeśli przysługuje).* W efekcie te zmiany nie będą mieć wpływu na Twoje konto.
Przepraszamy za wszystkie problemy, jakie mogą spowodować te zmiany. Zapoznaliśmy się z opiniami użytkowników i zależy nam, aby usługa OneDrive stała się najlepszą opcją dla ludzi, którzy chcą pracować efektywnie i wydajnie.
Dziękujemy za korzystanie z OneDrive.
— Zespół OneDrive"

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Nawet nie sądziłem, że można na tym ograniczeniu pojemności zyskać aż 3 stówki. :eek:

original.jpg

No i siedzę od godziny i próbuję sobie przypomnieć, jakie ja tam miałem hasło i adres mailowy. A przecieki z MS są takie, że dotychczas w PL skorzystało tylko 5% uprawnionych... Rozsyłają je pewnie, żeby mnie dodatkowo pognębić... :facepalm

Do góry