Nowa luka w najnowszych wersjach programu Adobe Reader

A

Anonymous

Niestety normalka, w Adobe Reader tak jak i javie same luki.
Ja na szczęście już od dawna nie mam Adobe Readera

Ciekawa jestem tylko czy kiedyś wyjdzie taka wersja Adobe Reader, że ciężko będzie znaleźć jakąś lukę i powiemy sobie wszyscy "uff w tej wersji chyba nie ma żadnych dziur"?

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Dlatego używam naszej krajowej:) Sumatra pdf. Malutka, leciutka. Podstawowe funkcje, polecam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Sumatra pdf :yes master :yes master szybsza, lżejsza, prostsza i co ważne za mało popularna aby komuś się chciało wyszukiwać w niej luki.

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
waldemar1965 napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Sumatra pdf :yes master :yes master szybsza, lżejsza, prostsza i co ważne za mało popularna aby komuś się chciało wyszukiwać w niej luki.
Może w końcu będzie wersja x64.
wersje 2.3 prerelease

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Niestety wsparcia wersji x64 dla przeglądarek x32 na razie brak.
The x64 builds are faster, mostly around 10-20%. The x64 installer build cannot be installed
at the same time as the x86 build. So use one of the two. The x64 plugins are for 64bit systems
so don't expect the 64bit browser plugin to work with a 32bit browser. On the other hand, you will
see previews of PDF files on 64bit Windows.
If SumatraPDF supports officially Windows 64bit then my builds will too.

Mam win7 64 i Sumatra chodzi jak ta lala :klawik.

A

Anonymous

Już tam specjaliści od marketingu ( czytaj : robienia z mózgu papki) dobrze się spisują na swoim poletku :klawik. ,jak ktoś nie siedzi w temacie to weźmie (zainstaluje) to co jest najpopularniejsze czyli np. taki Adobe.

Do góry