Norton Internet Security 2013 za 20 zł

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Witam
Norton Internet Security 2013 za 20 zł
Ochrona przez 1 rok dla 3 komputerów

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
To jest wersja 2012 a nie najnowsza 2013 - dodaj sobie do karty i potem sprawdź w koszyku (jest obrazek NIS 2012). Niemniej 20zł za roczną licencje na 3PC to nic tylko brać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
Kurde ale mnie wyprzedziłeś :ok, miałem o tym pisać.NIS za 2 dyszki :yahoo

To jest wersja 2012 a nie najnowsza 2013 - dodaj sobie do karty i potem sprawdź w koszyku (jest obrazek NIS 2012). Niemniej 20zł za roczną licencje na 3PC to nic tylko brać.
ale klucz i tak będzie pasił do 2013

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
OXYGEN THIEF napisał:
ale klucz i tak będzie pasił do 2013

A o tym to nie wiedziałem. A kupił już to ktoś? Licencja liczy się od daty kupna czy aktywacji (można np. po pół roku to aktywować)?

EDIT:

już wiem

Ochrona przez 1 rok: użytkownik uzyskuje prawo do korzystania z tego produktu na określonej liczbie komputerów w okresie obowiązywania subskrypcji liczonym od momentu przeprowadzenia pierwszej instalacji i aktywacji. Subskrypcja jest odnawialna, a przez cały okres jej obowiązywania można pobierać aktualizacje systemu ochrony i nowe funkcje.

Czyli nie trzeba zaraz po zakupie aktywować.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Uwaga dla osób płacących kartą.Jak dobrze przeczytacie to jest tam uwaga iż ta forma płatności zakłada automatyczne odnawianie (zakup) licencji.Miałem coś takiego z McAfee i nie doczytałem a potem kłopot.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
toć to norma, po zakupie odznaczasz na koncie automatyczne odnawianie i gitara
Dzisiejszy zakup obejmuje rejestrację w usłudze automatycznego odnawiania produktów Norton, która umożliwia wygodne zarządzanie subskrypcjami produktów i najważniejszymi funkcjami ochrony. Rejestrując się w usłudze automatycznego odnawiania produktów Norton, użytkownik upoważnia firmę Symantec do automatycznego obciążania jego karty kredytowej lub debetowej kwotą obowiązującej opłaty za odnowienie subskrypcji (z uwzględnieniem odpowiednich podatków) przed jej wygaśnięciem bez podejmowania przez niego dodatkowych czynności. Użytkownik może w dowolnym momencie zrezygnować z korzystania z usługi automatycznego odnawiania produktów marki Norton z jakiegokolwiek powodu, w tym z powodu podjęcia decyzji o zakończeniu użytkowania produktu lub usługi marki Norton. W tym celu należy zalogować się na swoim koncie Norton Account w witrynie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i wyłączyć funkcję automatycznego odnawiania lub skontaktować się z pracownikami obsługi klienta produktów marki Norton. Więcej informacji na temat usługi automatycznego odnawiania produktów marki Norton oraz sposobu

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Czy trzeba odinstalowywać wcześniej Webroota, by przyjąć NIS-a?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Manila napisał:
Czy trzeba odinstalowywać wcześniej Webroota, by przyjąć NIS-a?

Nie powinien kolidować, Webroot to chmura. Tylko pytanie po co 2 AV. Nie wiem też jak z Firewallem bo oba programy go mają. Być może będziesz musiał jednego wyłączyć.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Odświeżam temat.
Czy ktoś już instalował?
Czy to jednak 2012 czy już 2013?

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Mikelonsky napisał:
Odświeżam temat.
Czy ktoś już instalował?
Czy to jednak 2012 czy już 2013?

Nie ma znaczenia jaką wersję kupisz, klucz będzie działał na wersji 2013 , dostałeś już wcześniej odpowiedź

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
piszecie jaka jest to wersja, a promocja chyba się już zakończyła
działa wam ta strona ?

free-lancer

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie polecam tej strony... Niedawno sie skusilem i okazało sie, ze klucz który kupiłem był już wykorzystany

Do góry