Norton Identity Safe za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30862
Miasto
Trololololo
Norton Identity Safe
Download by October 1, 2012 and enjoy it FREE of charge forever. No strings attached.
Czyli do 1 października rozdają go za darmo (na zawsze), potem będzie płatny.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Oprogramowanie umożliwia bezpieczne zapamiętywanie haseł i loginów w różnych serwisach.Dane są bezpiecznie przechowywanie w chmurze, dzięki czemu po przeniesieniu się np. z komputera stacjonarnego na tablet czy smartfona, po zalogowaniu do systemu Symantec otrzyma się dostęp do zapamiętanych stron.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Niby ciekawe, wygodne rozwiązanie, ale czy np dane do konta bankowego pozwoliłbyś przechowywać w czymś takim
ja osobiście nie.

A

Anonymous

polak900 napisał:
Niby ciekawe, wygodne rozwiązanie, ale czy np dane do konta bankowego pozwoliłbyś przechowywać w czymś takim
ja osobiście nie.
Oczywiście Polak-widzisz nazwę Norton to tak jakbyś zobaczył Demona :p
A wszystko przez to,że 7 lat temu wpuścił Ci virka...może czas na nowe otwarcie i spojrzenie w przyszłość a nie rozpamiętywanie dawnych urazów :eek:o

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ja też coś nie mam zaufania do sieciowych sejfów na hasła itp Wolę je trzymać w bazie KeePass`a która leży na partycji zaszyfrowanej TC :szef

A

Anonymous

remool napisał:
Ja też coś nie mam zaufania do sieciowych sejfów na hasła itp Wolę je trzymać w bazie KeePass`a która leży na partycji zaszyfrowanej TC :szef
Remool-najlepszy sejf na hasła to : karteczka i długopis :ok

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Hornet
Remool-najlepszy sejf na hasła to : karteczka i długopis :ok
Może i dobry sposób ale przy hasłach 40 i więcej znakowych ( bo takie też posiadam ) traci sens :dziwak
Do TC wyryłem na pamięć 60 znaków a do KP 40 i styka :ok

A

Anonymous

remool napisał:
Może i dobry sposób ale przy hasłach 40 i więcej znakowych ( bo takie też posiadam ) traci sens :dziwak
40 i więcej znaków :eek: ? Pracujesz w Służbie Kontrwywiadu Wojskowego :dziwak ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30862
Miasto
Trololololo
polak900 napisał:
ja osobiście nie.

Też nie przechowywał bym takich rzeczy w chmurze

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
40 i więcej znaków :eek: ? Pracujesz w Służbie Kontrwywiadu Wojskowego :dziwak ?
Nie ale lubię extremalne wyzwania - a zapamiętanie np takiego czegoś jak
+.(vrIg4;-{B7-GI(p?alcq={}nR^6Vre]D3U).?J.&wf?]i=Q to jest extremum :D

A

Anonymous

polak900 napisał:
ja osobiście nie.
Jeśli chodzi o bankowość :D to ja również nie- i nieważne czy to chmura symanteca czy jakaś inna :gwizdek

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Już dwukrotnie proszono mnie o zmianę haseł do kont na portalach które padły łupem, symantec to nie jest taki zwykły portal jednak jestem umiarkowanie sceptyczny. Pewniej się czuję jednak na programy posiadane na kompie.

Do góry