Biuro Nitro PDF Professional za darmo

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Potrzebne nam będzie UK IP
Info w oryginale
This is Computer Shopper UK magazine promo and only UK IPs are allowed to participate in this giveaway. You need to have UK IP to request your license. You also need to have your account at ExpertReviews.co.uk [Click Here

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
to create account]. First of all, even before creating your account, change your IP to UK IP. Go to Google to find UK proxies. Hundreds of proxies available free of cost. Now create your account on Expert Reviews. Now I believe you have done both jobs. Before proceeding, let me tell you that the link has already been indexed by Google.com and has also been mentioned on expertreviews forum

. Now they have removed the promo link but not before I could write it down to publish it.

Open the following web address into your browser and and login. After login scroll down to near to bottom of page and you will see Your Serial Code text. Just there you will be asked a question about given stars to different systems. Select the number of stars given and press button GET SERIAL CODE. Below the following photo, I have given the name of computers and stars which could be asked possibly.

qlZFs.jpg

NAME OF COMPUTER STARS
ARBICO EXCEL 2168 CS ***
ARIA GLADIATOR INSPIRE 3300 ****
CHILLBLAST FUSION NETURE *****
CYBERPOWER ULTRA TRITON SE ***
DINO PC VOLCANIC 4100 ***
ECLIPSE FUSION i32r679 ***
HP PAVILION p6-2022uk PC BUNDLE ***
PALICOMP HYPER FLAME *****
YOYOTECH VIPER CARBON CS ****

After pressing button GET SERIAL CODE, you will be told to wait for 24 hours and your license will be emailed you. If you are using UK proxy, probability is you will get the license. Do not forget to check My Downloads (just under your login name), you may have your license there.
PAgOr.jpg

Nitro do pobrania

:hi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Udało się komuś zdobyć klucz? Bardzo zależy mi na tym programie, mogę się wymienić.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
Jeśli chodzi o pytania z gwiazdkami to tutaj są odpowiedzi

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
w 1 poście jest już ta tabela z gwiazdkami, ale nie ma tam tego co mi się pokazało
VIPER CARBON CS ze screena jest prosty, ale mi się pokazał jakiś Griffin Beacon którego nie ma
dlatego strzelałem z gwiazdkami :) zobaczymy czy dadzą czy nie

A

Anonymous

Naits napisał:
w 1 poście jest już ta tabela z gwiazdkami, ale nie ma tam tego co mi się pokazało
VIPER CARBON CS ze screena jest prosty, ale mi się pokazał jakiś Griffin Beacon którego nie ma
dlatego strzelałem z gwiazdkami :) zobaczymy czy dadzą czy nie

Ja mam tak samo :)

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Griffin Beacon - dostał dwie gwiazdki.

Aby było trudniej, zrobiono ograniczenie LICZBY licencji dla IP. A więc trzeba mieć szczęście przy wyborze proxy.

Jeśli ktoś POTRZEBUJE POMOCY DO PYTAŃ w promocji to pismo jest już zeskanowane i do znalezienia w necie.

Do Nitro się przyzwyczaiłem. I mam nadzieję, że uda mi się go upolować w ciągu najbliższych dni.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
każdy może mieć jeszcze inne pytanie niż podane, ja właśnie miałem o jakieś sony alpha 77 (3 stars jeśli ktoś będzie miał)
i dostałem od razu klucz nie było 48 godzin
jedyne to zakładałem nowe konto z linka na początku tematu, nie na starym koncie w computer shopper które już miałem

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki Naits miałem to samo pytanie ---> kod wygenerowany od razu :dziękuję :ukłon

A

Anonymous

Naits napisał:
każdy może mieć jeszcze inne pytanie niż podane, ja właśnie miałem o jakieś sony alpha 77 (3 stars jeśli ktoś będzie miał)
i dostałem od razu klucz nie było 48 godzin
jedyne to zakładałem nowe konto z linka na początku tematu, nie na starym koncie w computer shopper które już miałem

Mógłbyś się wymienić? Nie mogę upolować tej licki :( .

Do góry