A
Anonymous
Kilka dni temu zdecydowałem przedłużyć umowę z Orange po tym, gdy zaproponowali mi przyspieszenie netu i ... co było oczywiście dodatkiem- GPS(przyda się)
temat na pierwszy rzut okiem wyglądał dość uczciwie, gdyż stwierdzono ze u mnie (mieszkam blisko centrali) łącze będzie stabilne
... przyznam iz nie miałem za bardzo czasu zagłębiać się w ten temat, gdyż w pracy ostatnio mam istne szaleństwo i nie chciało mi się za bardzo wyszukiwać kruczków ...
ale dziś trochę o tym poczytałem i nie wygląda już to tak dobrze
z tego co wyczytałem 10 megowe łącze dają tylko przez pierwsze 10 dni(okres, w którym można zrezygnować z umowy)
a później systematycznie go zmniejszają (do nawet kosmicznego 1 Mb
)
u mnie sprawa wygląda dość mało klarownie, bo umowę podpisałem przez kuriera a przyspieszenie ma mieć miejsce od1.09.03 czyli okres wypowiedzenia już szlak trafi
teraz pytanie
używa ktoś z was tego ??, a jeśli tak, to jak to u was wygląda ???
a i jeszcze jedno po podpisaniu umowy przestał mi działać modem
jak się okazało nie mógł się zsynchronizować z siecią ... po zgłoszeniu i przyjeździe ich techników stwierdzili ze jest nie sprawny i zaproponowali kupno routera prywatnie .... aby nie był tepsy
wiec kupiłem
TP-LINK DT- W8951ND ADSL+Standart N 150 Mb/s- ma ktoś go może ???, a jeśli tak to, jak się sprawuje?
temat na pierwszy rzut okiem wyglądał dość uczciwie, gdyż stwierdzono ze u mnie (mieszkam blisko centrali) łącze będzie stabilne
... przyznam iz nie miałem za bardzo czasu zagłębiać się w ten temat, gdyż w pracy ostatnio mam istne szaleństwo i nie chciało mi się za bardzo wyszukiwać kruczków ...
ale dziś trochę o tym poczytałem i nie wygląda już to tak dobrze
z tego co wyczytałem 10 megowe łącze dają tylko przez pierwsze 10 dni(okres, w którym można zrezygnować z umowy)
a później systematycznie go zmniejszają (do nawet kosmicznego 1 Mb

u mnie sprawa wygląda dość mało klarownie, bo umowę podpisałem przez kuriera a przyspieszenie ma mieć miejsce od1.09.03 czyli okres wypowiedzenia już szlak trafi
teraz pytanie
używa ktoś z was tego ??, a jeśli tak, to jak to u was wygląda ???
a i jeszcze jedno po podpisaniu umowy przestał mi działać modem

wiec kupiłem
TP-LINK DT- W8951ND ADSL+Standart N 150 Mb/s- ma ktoś go może ???, a jeśli tak to, jak się sprawuje?