MunSoft Easy Archive Recovery a darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
EasyArchiveRecovery-box-shot120.jpg
MunSoft Easy Archive Recovery 2.0

MunSoft Easy Archive Recovery - służy do odzyskiwania archiwów ZIP i RAR. Obsługuje pliki, utworzone w RAR, WinRAR, WinZip, PKZIP, InfoZip, 7-Zip i inne popularne narzędzia. Pliki mogą zostać usunięte lub uszkodzone, urządzenie pamięci można sformatować, ale pliki nadal można odzyskać. Nawet z poważnie uszkodzonych dysków twardych, kart pamięci lub dysków flash odzyskuje maksymalne możliwe dane.
Easy Archive Recovery is a marvelous tool for recovering both ZIP and RAR archive types. It supports files, created in RAR, WinRar, WinZip, PKZIP, InfoZip, 7-Zip and other popular utilities. The files can be deleted or damaged, the storage device can be formatted but your files can still be recovered.
With Raw Search technology, the program finds and restores broken archives even on severely corrupted hard drives, memory cards or flash disks and recovers maximum possible data. It has a Recovery Wizard built in as well as a preview tool that shows files before the recovery and tells a user if they can be restored. No knowledge is needed for archive repair, just following the instructions on the screen is enough. Both professional and amateur users will be amazed at how much data the program can bring back in just a little time.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Nie wiem jak u Was ale u mnie nie wchodzi klucz z tą instalką choć niby wersja się zgadza:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
UnWrapper_GOTD_v1 nie jest też w stanie wyciągnąć instalki, bo się wykrzacza... Chyba jest jakaś blokada.
Udało się komuś wyciągnąć instalkę?

Edit:
Dobra, już wiem jak to zrobić. Wystarczy normalnie zainstalować promocyjny program a później skopiować sobie cały folder z "Program Files" i wraz z kluczem zachować na później. W tym programie na szczęście tak się da.
Pozdr.

Do góry