A
Anonymous
Chciałem poruszyć pewien newralgiczny problem który zauważyłem na naszym Forum.
Ostatnio (a podejrzewam,że od początku) objawili się cwani chłopcy(?),którzy bez żadnego pardonu posługują sie kilkoma kontami.
Najpierw jeden-niejaki : Zając-zakłada KOLEJNE konto i na samym wstępie po chamsku oświadcza :
A potem drugi,obraża się jak dziewczynka z podstawówki (nie mylić z : gimnazjum) ładnie się żegnając :
A przecież 12 PUNKT NASZEGO REGULAMINU mówi wyraźnie :
Podejrzewam,że jeśli zrobiło to dwóch...to może zrobiło to i stu.
Gdyby jeszcze te konta były zakładane z powodu : urażonej dumy i wyrównywania internetowych rachunków czyli jak w/w przypadkach :
ja mam 40 pochwał a nowi mają po 100
Mrożek nie był żydem tylko patriotą i cudownym człowiekiem
To jeszcze można by to wybaczyć.
Ale mam przekonanie graniczące z pewnością,że są tacy którzy zakładają wiele kont na różne okazje.
Czyli tak : jest jakiś elegancki konkurs...ktoś ma jedno konto...a ktoś inny 6. Jakie jest prawdopodobieństwo,że ten z jednym wygra ??
A to już jest prawdziwy problem,potocznie nazywany : OBŁUDĄ
Z jeden strony : czyste reguły gry a z drugiej podwórkowe cwaniactwo.
Dlatego dla transparentności naszego Forum apeluję do Administratora o :
-udostępnienie jednemu z Moderatorów wszystkich niezbędnych narzędzi do wyłapywania i usuwania takich : smyków
-ewentualnie utworzenia nowej funkcji np.Hunter-którego zadaniem będzie dyscyplinowanie w tej kwestii.
Internetowym krętaczom mówimy : stanowcze NIE !
Ostatnio (a podejrzewam,że od początku) objawili się cwani chłopcy(?),którzy bez żadnego pardonu posługują sie kilkoma kontami.
Najpierw jeden-niejaki : Zając-zakłada KOLEJNE konto i na samym wstępie po chamsku oświadcza :
Jestem długoletnim użytkownikiem, niech nie zmyli Was mój login utworzony niedawno, specjalnie na pewne okazje.
A potem drugi,obraża się jak dziewczynka z podstawówki (nie mylić z : gimnazjum) ładnie się żegnając :
By następnego dnia trzaskać posty pod nickiem : Longinus.-zrobiło się bardzo,, fajnie,, na tym forum dlatego się wynoszę i chciałbym powiedzieć- żegnam Wszystkich i Pozdrawiam!
A przecież 12 PUNKT NASZEGO REGULAMINU mówi wyraźnie :
12.Zakaz zakładania Multikont ( Złamanie zakazu = Ban )
Podejrzewam,że jeśli zrobiło to dwóch...to może zrobiło to i stu.
Gdyby jeszcze te konta były zakładane z powodu : urażonej dumy i wyrównywania internetowych rachunków czyli jak w/w przypadkach :
ja mam 40 pochwał a nowi mają po 100

Mrożek nie był żydem tylko patriotą i cudownym człowiekiem

To jeszcze można by to wybaczyć.
Ale mam przekonanie graniczące z pewnością,że są tacy którzy zakładają wiele kont na różne okazje.
Czyli tak : jest jakiś elegancki konkurs...ktoś ma jedno konto...a ktoś inny 6. Jakie jest prawdopodobieństwo,że ten z jednym wygra ??
A to już jest prawdziwy problem,potocznie nazywany : OBŁUDĄ
Z jeden strony : czyste reguły gry a z drugiej podwórkowe cwaniactwo.
Dlatego dla transparentności naszego Forum apeluję do Administratora o :
-udostępnienie jednemu z Moderatorów wszystkich niezbędnych narzędzi do wyłapywania i usuwania takich : smyków
-ewentualnie utworzenia nowej funkcji np.Hunter-którego zadaniem będzie dyscyplinowanie w tej kwestii.
Internetowym krętaczom mówimy : stanowcze NIE !