AudioVideo MSW1 Mono Stereo Maker Audio Plugin - VST, AU, AAX za darmo

irfan19

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11098
5310431MSW1_BIg.jpg

Ultra Smooth Stereo Imaging for Mixing & Mastering
A well balanced stereo image is essential in any mix. It can be a challenge however, to assign the proper amount of space to all individual elements in your mix without stressing your CPU, or to smoothly automate the entire stereo image during mastering.
We designed MSW1 to be an ultra light tool for quickly narrowing or widening any stereo track, with just one control. It is extremely well suited for automation purposes, because the main control, as well as the bypass function, is smoothed out to prevent any clicks or pops when changing settings fast.
The MSW1 is a quick and easy tool for smooth efficient stereo imaging.

Features
  • Narrow or widen any stereo track
  • Simple ‘one knob’ workflow
  • Smooth bypass function for easy automation without clicks
  • Extremely light on CPU and RAM

Promo link:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
Czy forum przestało już być polskie?
Jedyny trud zadany sobie przy założeniu tematu to kopiuj wklej w obcym języku?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Czy forum przestało już być polskie?
Jedyny trud zadany sobie przy założeniu tematu to kopiuj wklej w obcym języku?
Weź też pod uwagę to że ta jak i masa innych promocji wstawiana jest przez użytkowników z innych państw, więc skoro promocje wstawiane są przez takich użytkowników to normalne jest że nie będą pisać w języku Polskim.

Wrzuć sobie opis promocji w translator i będziesz zadowolony :)

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
To teraz analogicznie wbij na niemieckie, francuskie czy angielskie forum i zostaw nowy temat napisany po polsku i zobacz co się z nim stanie.
Przecież jesteś z innego państwa i normalne jest, że nie będziesz pisać w ich języku.
Czy jak zamieszczę temat w języku sotho, gudżarati lub ormiańskim też będziesz pisał, że to normalne i sobie wrzucisz w translator?
Rozumiem, że regulamin, że tylko polski i angielski, ale kurcze dlaczego ja mam sobie coś wrzucać w translatora na polskim forum a nie może tego zrobić obcokrajowiec, który zakłada temat?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
To teraz analogicznie wbij na niemieckie, francuskie czy angielskie forum i zostaw nowy temat napisany po polsku i zobacz co się z nim stanie.
Przecież jesteś z innego państwa i normalne jest, że nie będziesz pisać w ich języku.
Czy jak zamieszczę temat w języku sotho, gudżarati lub ormiańskim też będziesz pisał, że to normalne i sobie wrzucisz w translator?
Na forach o których piszesz nikt nie ma nic przeciwko jak napiszesz w języku angielskim :) takie właśnie mamy czasy angielski to język do dogadania się wszędzie, jest akceptowany i praktycznie każdy potrafi dogadać się w tym języku.

Ja PZD nie porównuję do innych for internetowych, tu panują trochę inne zasady.

Regulamin forum PZD pozwala pisać w języku angielskim więc użytkownicy sobie piszą.

Jeśli Ty zamieścisz temat w języku którego nie znam to raczej pomyślę że sobie jaja robisz, w końcu Jesteś z PL.
Nie oburzę się z tego powodu, ani nie będę też :płaczuś tylko wrzucę to w translator.

Rozumiem, że regulamin, że tylko polski i angielski, ale kurcze dlaczego ja mam sobie coś wrzucać w translatora na polskim forum a nie może tego zrobić obcokrajowiec, który zakłada temat?

Choćby dlatego że jesteś zainteresowany promocją :) , użytkownicy z zagranicy jak widać działają prężnie na forum więc bądź na tyle miły i uszanuj ich pracę. :)

Ostatnia edycja:
Do góry