do.spamowania
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 55
Prowadzę własną działalność i wiem, że dziady potrafią zaleźć za skórę. Wszystko chcą wiedzieć i do wszystkiego mieć wglądSłyszałeś o czymś takim ja TIPP itp. gównach. To przez takie umowy będzie łatwo wykończyć firmę szarego Kowalskiego. W mechanizmie tej umowy są wykorzystane urzędy skarbowe, i łatwa wymiana takich danych jak rejestracja oprogramowania przez dany podmiot. A w naszym kraju właśnie te instytucje zapowiedziały szczególne trzepanie i inwigilowanie szarych obywateli i ich małych firemek a wielkim molochom jeszcze bardziej poluzują. To miałem na myśli. Zapowiedzieli że będzie im się chciało grzebać w takich subtelnościach. Pirata ciężej oskarżyć niż kogoś kto legalnie zarejestrował oprogramowanie w ramach promocji. Widzę że tylko mi udało się zarejestrować. Nie zwrócił bym nawet uwagi na tą promocję gdyby nie to że to wersja Pro i zawiera Accessa![]()
W ramach okresu próbnego otrzymujemy:
- pełny Microsoft Office dla 25 użytkowników (w tym każdy ma max. 5 instalacji)
- Skype for Business
- Sharepoint
- Exchange e-mail
Po roku możemy kontynuować subskrypcję w cenie 8,10€ na miesiąc.
Wystarczy utworzyć i zweryfikować konto pod linkiem w "Idź do okazji". Następnie poprzez link, który otrzymamy na e-mail zalogować się i skonfigurować wersję próbną pakietu Office dla programistów