Wystarczy wypełnić formularz. Dane nie muszą być prawdziwe. Tylko mail wypada żeby był 

Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Service:
Office 365 Enterprise E3 Developer Trial
Trial Start Date:
3/30/2017
Trial End Date:
3/29/2018
Nadal trwa konfigurowanie, ale możesz rozpocząć pracę.
Możesz przybliżyć jakie problemy?To jest program tylko dla developerów z własną firmą. Wpisałem w nazwie firmy imię i nazwisko a firmy nie posiadam więc dane są nieprawdziwe. Ale trochę grzebię sobie w VSWięc wydaje mi się że mogą być problemy ze skarbówką :-s
Raczej nie spodziewał się że te 75% ludności Polski ma firmy developerskie bo promocja dotyczy wyłącznie posiadaczy takowych. Tam korzystanie z takich promocji zależy od uczciwości korzystających z nich. W Polsce by trzeba było zabezpieczenie w postaci weryfikacji istnienia firmy. Ja zorientowałem się że to promocja nie dla zjadaczy chleba, dopiero w połowie etapu rejestracji kiedy już wykorzystałem link autora linku który był jednocześnie linkiem polecającym.Taaa... wysłałem to, ale dostałem w zamian: "To help you get started, we are giving you a one year, FREE subscription for an Office 365 Developer tenant.
Sorry! Due to the excitement of Office 365 development, our promotional codes have been used. We are preparing new codes. In the meantime, check out ourZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!!"
nie chcę być prorokiem, ale wydaje mnie się że małymiętki nie spodziewał się że 75% obywateli krajów jak Polska to deweloperzy...![]()
Podczas rejestracji musisz wpisać nazwę firmy. Jak jakąś wymyślisz to do skarbówki mogą dojść informacje że posiadasz niezarejestrowaną firmę w US i wtedy Cię będą ścigać.Możesz przybliżyć jakie problemy?
Dzięki za odpowiedź. Tak myślałem że to o to chodzi.Podczas rejestracji musisz wpisać nazwę firmy. Jak jakąś wymyślisz to do skarbówki mogą dojść informacje że posiadasz niezarejestrowaną firmę w US i wtedy Cię będą ścigać.
Microsoft Office 365 dla programistów nie ukończono konfiguracji.
Już kiedyś była taka promocja
https://programyzadarmo.net.pl/threads/microsoft-office-365-dla-firm-na-rok-za-darmo.8583/
i pewnie skorzystali z niej nie tylko właściciele firm.
Jeśli kogoś z tego forum ktoś będzie ścigał to możecie na mnie donieść, że to moja wina. Mogę być z tego rozliczony :shot
...![]()
Czyli trzeba czekać aż wygenerują nowe kody![]()
Już kiedyś była taka promocja
https://programyzadarmo.net.pl/threads/microsoft-office-365-dla-firm-na-rok-za-darmo.8583/
i pewnie skorzystali z niej nie tylko właściciele firm.
Jeśli kogoś z tego forum ktoś będzie ścigał to możecie na mnie donieść, że to moja wina. Mogę być z tego rozliczony :shot
W Polsce instytucje odpowiedzialne za tego typu przestępstwa nie mogą sobie poradzić z firmami czyli dużymi tworami, działającymi w kraju czyli pod nosem i korzystającymi z nielegalnego oprogramowania od tanich programów poprzez programy do edycji grafiki a kończąc na systemach operacyjnych na kilkunastu albo i dziesięciu stanowiskach i organizują akcje, wypuszczają spoty reklamowe za kupę kasy żeby tylko donosić na takich nieuczciwych pracodawców bo sami sobie nie radzą. A teraz zaprzęgną całą machinę żeby ścigać jakiegoś (za przeproszeniem) Zenka z Sieradza, który "podobno" ma nielegalną firmę w US czy w innym kraju, a jedyną poszlaką jest roczna subskrypcja na pakiet biurowy. W dodatku licząc, że wymienione przeze mnie w poprzednim poście zagraniczne urzędy będą współpracować bo nie mają własnych zmartwień i problemów.