Biuro MS Office 365 na rok za darmo!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12357
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Wystarczy wypełnić formularz. Dane nie muszą być prawdziwe. Tylko mail wypada żeby był :dance

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
To jest program tylko dla developerów z własną firmą. Wpisałem w nazwie firmy imię i nazwisko a firmy nie posiadam więc dane są nieprawdziwe. Ale trochę grzebię sobie w VS :D Więc wydaje mi się że mogą być problemy ze skarbówką :-s

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
No i mam.

Service:
Office 365 Enterprise E3 Developer Trial

Trial Start Date:
3/30/2017

Trial End Date:
3/29/2018

Nadal trwa konfigurowanie, ale możesz rozpocząć pracę.

To co najistotniejsze jeszcze nieaktywne. Do tej pory nie miałem nawet możliwości żeby skorzystać z tego pakietu online, więc poczekam i przynajmniej zobaczę jak to działa. :)

S

spamtrash

Taaa... wysłałem to, ale dostałem w zamian: "To help you get started, we are giving you a one year, FREE subscription for an Office 365 Developer tenant.
Sorry! Due to the excitement of Office 365 development, our promotional codes have been used. We are preparing new codes. In the meantime, check out our
!"

nie chcę być prorokiem, ale wydaje mnie się że małymiętki nie spodziewał się że 75% obywateli krajów jak Polska to deweloperzy... ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29948
Miasto
Trololololo
Czyli trzeba czekać aż wygenerują nowe kody :diablo:makumba

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
To jest program tylko dla developerów z własną firmą. Wpisałem w nazwie firmy imię i nazwisko a firmy nie posiadam więc dane są nieprawdziwe. Ale trochę grzebię sobie w VS :D Więc wydaje mi się że mogą być problemy ze skarbówką :-s
Możesz przybliżyć jakie problemy?

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Taaa... wysłałem to, ale dostałem w zamian: "To help you get started, we are giving you a one year, FREE subscription for an Office 365 Developer tenant.
Sorry! Due to the excitement of Office 365 development, our promotional codes have been used. We are preparing new codes. In the meantime, check out our
!"

nie chcę być prorokiem, ale wydaje mnie się że małymiętki nie spodziewał się że 75% obywateli krajów jak Polska to deweloperzy... ;)
Raczej nie spodziewał się że te 75% ludności Polski ma firmy developerskie bo promocja dotyczy wyłącznie posiadaczy takowych. Tam korzystanie z takich promocji zależy od uczciwości korzystających z nich. W Polsce by trzeba było zabezpieczenie w postaci weryfikacji istnienia firmy. Ja zorientowałem się że to promocja nie dla zjadaczy chleba, dopiero w połowie etapu rejestracji kiedy już wykorzystałem link autora linku który był jednocześnie linkiem polecającym.

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Możesz przybliżyć jakie problemy?
Podczas rejestracji musisz wpisać nazwę firmy. Jak jakąś wymyślisz to do skarbówki mogą dojść informacje że posiadasz niezarejestrowaną firmę w US i wtedy Cię będą ścigać.

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Podczas rejestracji musisz wpisać nazwę firmy. Jak jakąś wymyślisz to do skarbówki mogą dojść informacje że posiadasz niezarejestrowaną firmę w US i wtedy Cię będą ścigać.
Dzięki za odpowiedź. Tak myślałem że to o to chodzi.
Niech mi dadzą jeszcze tylko u nich obywatelstwo i dobrą pracę, to będę im te podatki płacił. :zaciesz

Jak na razie to poza kalendarzem itp. bzdetami z niczego skorzystać nie można.
Microsoft Office 365 dla programistów nie ukończono konfiguracji.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12357
Miasto
Co do linku polecającego to nic nie wiem bo taki znalazłem i wkleiłem. Sam z tej promocji nie korzystam więc profitów z tego nie mam żadnych.

Z pewnością będą ścigać :sarkazm Najpierw sprawdzą czy jest obywatelem US ewentualnie ma zieloną kartę bo inaczej legalnie by nie prowadził działalności gospodarczej, Później sprawdzą każdy clerk office we wszystkich hrabstwach czy czasem gdzieś tego biznesu nie zarejestrował, następnie zaczną szukać w IRS i departamentach stanu czy jakiejś spółki nie próbował założyć. Może dojdą do certyfikatu inkorporacji, którego nie ma. Około godziny 14 urzędnik dojdzie do wniosku, że jeszcze herbaty nie wypił a już prawie 15 jest. Przerwie wiec poszukiwania i wróci do tego jutro. Oczywiście tak w przypadku każdego kto skorzystał z promocji :ufff

S

spamtrash

nie no bez przesady...
a) można podać jakiś Europejski (lub: ex-Europejski, jak UK) kraj
b) można zapodać że się tworzy aplikacje tylko wewnętrzne dla firmy (a nie do sprzedaży na zewnątrz)

I niech sobie dochodzą czy to że zrobiłem tabelkę w Excelu z różową ramką dla rudej bezzębnej z lisem (dawniej z ZUSu) to mnie kwalifikuje czy nie.:lupa

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12357
Miasto
Już kiedyś była taka promocja
https://programyzadarmo.net.pl/threads/microsoft-office-365-dla-firm-na-rok-za-darmo.8583/
i pewnie skorzystali z niej nie tylko właściciele firm.

Jeśli kogoś z tego forum ktoś będzie ścigał to możecie na mnie donieść, że to moja wina. Mogę być z tego rozliczony :shot

W Polsce instytucje odpowiedzialne za tego typu przestępstwa nie mogą sobie poradzić z firmami czyli dużymi tworami, działającymi w kraju czyli pod nosem i korzystającymi z nielegalnego oprogramowania od tanich programów poprzez programy do edycji grafiki a kończąc na systemach operacyjnych na kilkunastu albo i dziesięciu stanowiskach i organizują akcje, wypuszczają spoty reklamowe za kupę kasy żeby tylko donosić na takich nieuczciwych pracodawców bo sami sobie nie radzą. A teraz zaprzęgną całą machinę żeby ścigać jakiegoś (za przeproszeniem) Zenka z Sieradza, który "podobno" ma nielegalną firmę w US czy w innym kraju, a jedyną poszlaką jest roczna subskrypcja na pakiet biurowy. W dodatku licząc, że wymienione przeze mnie w poprzednim poście zagraniczne urzędy będą współpracować bo nie mają własnych zmartwień i problemów. :przeszcz

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Już kiedyś była taka promocja
https://programyzadarmo.net.pl/threads/microsoft-office-365-dla-firm-na-rok-za-darmo.8583/
i pewnie skorzystali z niej nie tylko właściciele firm.

Jeśli kogoś z tego forum ktoś będzie ścigał to możecie na mnie donieść, że to moja wina. Mogę być z tego rozliczony :shot
W Polsce instytucje odpowiedzialne za tego typu przestępstwa nie mogą sobie poradzić z firmami czyli dużymi tworami, działającymi w kraju czyli pod nosem i korzystającymi z nielegalnego oprogramowania od tanich programów poprzez programy do edycji grafiki a kończąc na systemach operacyjnych na kilkunastu albo i dziesięciu stanowiskach i organizują akcje, wypuszczają spoty reklamowe za kupę kasy żeby tylko donosić na takich nieuczciwych pracodawców bo sami sobie nie radzą. A teraz zaprzęgną całą machinę żeby ścigać jakiegoś (za przeproszeniem) Zenka z Sieradza, który "podobno" ma nielegalną firmę w US czy w innym kraju, a jedyną poszlaką jest roczna subskrypcja na pakiet biurowy. W dodatku licząc, że wymienione przeze mnie w poprzednim poście zagraniczne urzędy będą współpracować bo nie mają własnych zmartwień i problemów.

Słyszałeś o czymś takim ja TIPP itp. gównach. To przez takie umowy będzie łatwo wykończyć firmę szarego Kowalskiego. W mechanizmie tej umowy są wykorzystane urzędy skarbowe, i łatwa wymiana takich danych jak rejestracja oprogramowania przez dany podmiot. A w naszym kraju właśnie te instytucje zapowiedziały szczególne trzepanie i inwigilowanie szarych obywateli i ich małych firemek a wielkim molochom jeszcze bardziej poluzują. To miałem na myśli. Zapowiedzieli że będzie im się chciało grzebać w takich subtelnościach. Pirata ciężej oskarżyć niż kogoś kto legalnie zarejestrował oprogramowanie w ramach promocji. Widzę że tylko mi udało się zarejestrować. Nie zwrócił bym nawet uwagi na tą promocję gdyby nie to że to wersja Pro i zawiera Accessa :yahoo

Do góry