Oj kolego więcej optymizmu. Na razie mecz otwarcia, a potem zobaczymy czy następny to o wszystko, a ostatni o honor. W każdym razie już za 4 lata Polska będzie mistrzem świataPierwszy raz od kilkudziesięciu lat nie obejrzę ani jednego meczu. Nie biorę udziału w tej krwawo-korupcyjnej szopce.
Ale taka moja prognoza dla naszej ekipy - z Argentyną bęcki, z Meksykiem bęcki z Arabią remis, lotnisko w Doha, samolot, okęcie, przepraszamy jest naw wstyd, Polacy nic się nie stało, powrót do klubów i miliony na koncie co tydzień. W skróciereprezentacjare-penetracja Polski.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tym co jednak będą śledzić mecze życzę dużo emocji i sukcesu reprezentacji![]()
Oj kolego więcej optymizmu. Na razie mecz otwarcia, a potem zobaczymy czy następny to o wszystko, a ostatni o honor. W każdym razie już za 4 lata Polska będzie mistrzem świata

Ja chyba mam to samo. Kto chce niech ogląda...Nie mam za bardzo na czym tego optymizmu budować![]()

Zaczynające się w niedzielę piłkarskie mistrzostwa świata w Katarze są najdroższe w historii. Od zera powstało tu siedem stadionów, przy budowie których zginęło przynajmniej 6,5 tys. osób.

Rzecznik PZPN w wywiadzie dla Super Expressu powiedział że polscy piłkarze po przylocie są zmęczeni. Ciekawe co będzie jak już zagrają
Ha, ha,... dobre: "Nie biorę udziału w tej krwawo-korupcyjnej szopce."... Przecież w piłce i w FIFA zawsze tak było; korupcja, podwójne standardy, hipokryzja, obłuda... zaraz, zaraz, przecież to par excellence egzemplifikacja obecnie rządzących UE.Pierwszy raz od kilkudziesięciu lat nie obejrzę ani jednego meczu. Nie biorę udziału w tej krwawo-korupcyjnej szopce.