Tak też zrobiłem i niestety nadal nie mogę wygenerować kodu.
Dostaję info: Twój klucz produktu oraz certyfikat - kod na działaniu komputera obrazu 01 nie może być wygenerowany - spróbuj ponownie później.
Codziennie wchodzę na forum ale promocję tego progsa dojrzałem dopiero wczoraj wieczorem.
Przydałby mi się bo żonka chętnie kręci nasze dziecko używając do tego SGSII jak na fona to filmy całkiem spoko.
Irytuje czasem trzęsienie obrazu i właśnie w tym momencie mógłby nam pomóc ten program.
Mam nadzieję że jak pójdę spać i potem rano wstanę do zdarzy się cud i program będzie nadal dostępny
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.