Security MalwareFox Premium za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44593
Miasto
Gdzieś w Polsce
box-right-152x200.png
MalwareFox Premium v2.74.206.150
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

MalwareFox jest zaawansowanym, ale prostym w obsłudze rozwiązaniem anty-malware dla komputerów z systemem Windows. Pozbywa się programów typu adware, spyware, przechwytywaczy i innych szkodliwych programów oraz zabezpiecza komputer przed ransomware. Zapewnia agresywne możliwości wykrywania i skuteczne narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania, by zapewnić bezpieczeństwo Twojego systemu...

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44593
Miasto
Gdzieś w Polsce
ZAM od MalwareFox kluczy nie przyjmuje. Jak mi się wydaje, kiedyś od innego klonika pasowały?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29952
Miasto
Trololololo

Mohammad.Poorya

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
13764
Miasto
On a Bike!
Download:

DIRECTIONS

The download link for MalwareFox Premium is given to you above. Download and install MalwareFox Premium. After install, run MalwareFox Premium and register it with the following:

To register MalwareFox Premium, go to the KEY icon in the top-right menu from within the program. Enjoy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12360
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Download:

DIRECTIONS

The download link for MalwareFox Premium is given to you above. Download and install MalwareFox Premium. After install, run MalwareFox Premium and register it with the following:

To register MalwareFox Premium, go to the KEY icon in the top-right menu from within the program. Enjoy!

Next time if you place any key use 'spoiler' or 'code'. I've fixed it this time. :szef

Ostatnio edytowane przez moderatora:

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
MalwareFox Premium za darmo ma wadę ,że jego klucz staje się niestabilny bo ulega wygaśnięciu lub zostaje zastopowany np. po przywracaniu systemu z punktu przywracania czy upgrade systemu Windows 7 na Windows 10 .Dla przykładu podam ,że w lutym zainstalowałem ten program z kluczem na rok a w marcu został wyłączony z informacją " Licencja Wygasła 0 ".Co ciekawe musiałem przywrócić system i skorzystałem z utworzonego wcześniej punktu przywracania ale co istotne ten program był już zainstalowany w także i tym punkcie przywracania . Nie wiem co zakłóciło ,że licencja nagle wygasła i przed czasem ponieważ zostało jeszcze 324 dni nieskonsumowane . Napisałem do pomocy technicznej gdzie poinformowano mnie ,że program ten można zainstalować tylko raz na dany komputer i działa tyle ile pozostało dni . Ja go przecież miałem zainstalowanego ,więc nie rozumiem .

Do góry