Magic Collage za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30869
Miasto
Trololololo
Collage Magic to prosta w obsłudze aplikacja która pozwala stworzyć wspaniałe kolaże ze zdjęć automatycznie zaledwie za pomocą kilku kliknięć! Collage Magic tworzy kolaże zdjęć przy użyciu specjalnego mechanizmu przetwarzania zdjęć dopasowując zdjęcia z innej grafiki, kształt i treści które podał użytkownik.

Kluczowe funkcje:

Tworzenie kolaży fotograficznych automatycznie z grafiki i tekstu.
Podgląd w czasie rzeczywistym.
Intuicyjny interfejs użytkownika.
Zapisz kolaży, jako plik Photoshop (*. Psd).
http://programyzadarmo.net.pl/magic-collage-za-darmo/

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Czy ma ktoś może instalkę oraz serial z tej promocji?
Byłbym szalenie wdzięczny...

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Instalkę mam, ale klucz skutecznie wykasowałem, jeśli ktoś ma wczorajszy zip powinien być w pliku readme. Nie dałbym głowy jednak że działać będzie aktywacja, bo program należało aktywować w czasie trwania promocji on-line.
Wykasowałem wczorajszą promocję zupełnie przypadkowo, ponieważ przywróciłem system z pełnej kopii zrobionej eksperymentalnie w pewnym programie z promocji sprzed kilku dni. Przywracanie powiodło się ale wczorajsze dane oczywiście przepadły bezpowrotnie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To jest link do mojej instalki programu i jak sprawdziłem instaluje również aktywowany plik licencji, tak, że klucz nie będzie potrzebny. Jednym słowem znowu mi się udało.
magic.jpg

Pozdrawiam

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Plik aktywacji utworzony podczas aktywacji on-line jest już instalowany w moim instalatorze i instaluje się aktywowana pełna wersja, klucz jest zbędny, ponieważ jego treść zawarta jest w pliku licence.licence... Nie jestem do końca pewien czy nie jest to jednak indywidualne dla każdego komputera, tak jak z licencją i aktywacją systemów operacyjnych.

Do góry