Napisz odwołanie, zawsze jakieś szanse na odzyskanie są.Tworzyłem go 14 lat i 6 miesięcy....![]()
Trochę czasu minie i tam też pewnie skasują, te treści szkodliwe i niebezpieczne to co takiego jestMoje odwołanie zostało odrzucone, kanał definitywnie zamknięty, treści niedostępne. Wszystkie kopie moich filmów mam na dysku. Przechodzę na kanał mojej żony, jeszcze pod jej poprzednim nazwiskiem. Będę publikował najważniejsze.
Trochę czasu minie i tam też pewnie skasują, te treści szkodliwe i niebezpieczne to co takiego jest![]()
Można też przenieść się na inną platformęPewnie chodzi o te wszystkie filmy z aktywacjami Windowsa i innych programów bo już nie jeden taki kanał poleciała.
Jedynym rozwiązaniem jest dodawanie do filmów lektora murzyna geja. Jak usuną taki kanał to od razu krzyczeć że rasizm i homofobia. Takich kanałowe nie tykają.
Można też przenieść się na inną platformę![]()
Nie mogom bo dajom dużo wyświetleńNiech YouTube najlepiej zajmie się zaśmiecającymi je filmikami różnego rodzaju oszołomów spiskowych. Bredniami o płaskiej Ziemi, chemtrails czy Idiotyzmami o HAARP co zmienia pogodę a nie kanałami które wnoszą coś twórczego i pożytecznego.