LignUp Multi Collector za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46342
Miasto
Gdzieś w Polsce
box-mc_120.jpg
LignUp Multi Collector 5.1.5

LignUp Multi Collector – to uniwersalne narzędzie do zarządzania wieloma kolekcjami z naszych zasobów kolekcjonerskich. LignUp Multi Collector posiada wiele funkcji, między innymi takie jak tworzenie własnej bazy zbiorów, robienie zdjęć z kamery internetowej, dostęp do wyszukiwarki online, poprawianie obrazów w edytorze graficznym, edycję kategorii, zabezpieczanie hasłem, generowanie raportów w formacie PDF i HTML, inteligentne filtry i sortowanie danych.
Menedżer bazy danych pozwala na łatwe przełączanie pomiędzy różnymi zbiorami.
LignUp Multi Collector pozwala również zmienić styl aplikacji i dostosować układy widoku za pomocą miniaturek, posiada statystyki, podgląd elementów, drzewa kategorii, widgety tabeli. Kolekcje mogą być importowane, eksportowane i drukowane.
LignUp Multi Collector is a universal tool to manage inventory of any of your items or collectibles. With the LignUp Multi Collector lots of separate elements become a genuine treasure – an ordered harmonious collection.
Using Multi Collector you’ll be able to completely customize your collection – custom item templates, your own statistic and reports, customizable cards and layouts.
Key features:
Manage thousands of items;
Create and edit Custom templates;
Create advanced reports using report editor;
Search online information and capture images directly from application;
Generate and use statistics reports.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Dobra wiadomość dla kolekcjonerów! :) Spolszczam ten program.
Ponieważ nie ma tam angielskiego plika językowego, to tłumacze z niemieckiego i francuskiego na przemian :). Tak że trochę to potrwa. ( Pomoc mile widziana - kontakt na PW).

Ja osobiście chce sobie skatalogować mój księgozbiór ( ok 1 tyś pozycji). Zrobię sobie skany okładek, OCR-em wyodrębnię streszczenia, wprowadzę fotki do programu, a potem do listy w programie wkleję tytuły i opisy. Następnie dopisze lokalizację na której półce leżą :)

multicollector1.jpg

Do góry