Leawo MP4 Converter Pro za darmo

Status
Zamknięty.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
20130312022705_96304.png
Leawo MP4 Converter Pro 5.1.0.0

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Leawo MP4 Converter Pro – to wielofunkcyjny konwerter wideo za pomocą którego przekonwertujemy praktycznie wszystkie popularne formaty wideo do formatu MP4.Program umożliwia również wyodrębnienie ścieżki dźwiękowej z pliku wideo i zapisanie jej do formatu audio.

Leawo MP4 Converter Pro pozwala także na prostą edycję materiałów wideo, konwertowanie wideo 2D do 3D itp.

A

Anonymous

Roma napisał:
A to trochę dziwne. Usunęłam cały ten folder, ale program nadal wykazuje, że jest zarejestrowany
To nie jest dziwne. Plik config kopiowany jest też w inne miejsce. Poszukaj, a znajdziesz. Musisz je wszystkie usunąć. Z chwilą dokładnego odinstalowania programu, sposób podany przeze mnie na pewno zadziała.

Pozdrawiam
:hi

A

Anonymous

giveawayday napisał:
Roma napisał:
A to trochę dziwne. Usunęłam cały ten folder, ale program nadal wykazuje, że jest zarejestrowany
To nie jest dziwne. Plik config kopiowany jest też w inne miejsce. Poszukaj, a znajdziesz. Musisz je wszystkie usunąć. Z chwilą dokładnego odinstalowania programu, sposób podany przeze mnie na pewno zadziała.

Nie musiałam szukać, bo wiedziałam od początku gdzie jest, czyli w folderze głównym. Tak więc, żeby była jasność, plik licencji to rzeczywiście plik <config> i niezlokalizowany w folderze <Roaming>, ale w folderze głównym.

A

Anonymous

Plik config powstaje najpierw w tej lokalizacji, którą podałem. Obok niego masz też plik logowania się na serwer.:yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry