Lazesoft Recovery Suite Professional Edition - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
productbox_lazesoft_recovery_suite.png

Lazesoft Recovery Suite Professional Edition to pakiet narzędzi do klonowania dysków, odzyskiwania danych, przywracania systemu oraz haseł kont użytkownika w specjalnej edycji, która pozwala na komercyjne wykorzystanie możliwości aplikacji. Jest to zestaw najpotrzebniejszych narzędzi i kreatorów, który pozwala w szerokim zakresie zarządzać wymienionymi obszarami, które mają związek przede wszystkim z bezpieczeństwem. Nie bez znaczenia jest też tutaj duża wygoda obsługi oraz ogólna intuicyjność.

Po uruchomieniu aplikacja wyświetla menu główne, z poziomu którego wybrać możemy włączenie jednej z kilku głównych opcji. Pierwszy przycisk pozwoli wypalić bootowalną płytę lub pamięć USB, dzięki której zyskamy dostęp do odzyskiwania systemu oraz haseł użytkowników. Jeśli nie chcemy tworzyć bootowalnego nośnika, do naszej dyspozycji pozostają dwa moduły, które związane są z pracą dysków twardych. Mowa tu przede wszystkim o zarządzaniu obrazami, partycjami oraz klonowaniem i odzyskiwaniem danych. Wyświetlane w kolejnych oknach kreatory przeprowadzają użytkownika przez niezbędne kroki, informując go przy tym o kolejno wykonywanych czynnościach. Każda z funkcji jest bogata w opcje. Odzyskiwanie danych może być na przykład różnego typu (w zakresie dokładności, np. szybkie lub szczegółowe), z kolei klonowanie dotyczyć może zarówno całych fizycznych dysków, jak i jedynie wybranych partycji.

opis programosy.pl

Jakie są wymagania, aby utworzyć bootowalną płytę CD z oprogramowaniem?

Aby pobrać i używać Lazesoft odzyskiwania Suite, należy mieć :
* aktywne połączenie z internetem
* komputer z systemem Windows
* nagrywarka CD i płyta CD lub pamięci flash USB

Jaka wersja systemu Microsoft Windows jest obsługiwany przez Lazesoft Odzyskiwanie Suite Professional Edition ?

Oprogramowanie obsługuje:

* Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 32 bit
* Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 64 bit

opis strona producenta / tłumacz Google

Moja Ocena:
ec282d1b8810f54a668496f6d0934b1d.gif
[5 z 5 Gwiazdek!]

My Rating:
ec282d1b8810f54a668496f6d0934b1d.gif
[5 of 5 Stars!]

strona producenta - manufacturer's website

http://www.lazesoft.com/lazesoft-recovery-suite.html

strona zakupu programu ( sklep ) - program page ( shop )

http://www.lazesoft.com/buynow.html

Pobierz Gorąco Polecam Lazesoft Recovery Suite! - Download Highly Recommended Lazesoft Recovery Suite!

http://www.lazesoft.com/download.html

Konkurs

Wiem , że program cieszy się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności firmy , oficjalnego producenta Lazesoft Recovery Suite Professional Edition mam do rozdania 10 sztuk licencji lifetime. Ten typ klucza :hura pozwala na korzystanie z oprogramowania zarówno w domu jak i w pracy zgodnie z zapisami licencyjnymi ,więc tym bardziej to cenna nagroda i gratka dla użytkowników naszego forum :ok :szef !!

Chciałbym gorąco podziękować firmie Lazesoft za wsparcie i pomoc w organizacji konkursu .

Zasady konkursu :

1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Lazesoft Recovery Suite Professional Edition .
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.04.2015 o godzinie 21 czasu Polskiego

Competition rules:

1. Write a meaningful comment why you want to win Lazesoft Recovery Suite Professional Edition .
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 26.04.2015 at 9 PM time Polish

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Dane wymagane przez firme to imię i adres e-mail

Data required by the company that the name and e-mail

A

Anonymous

Witam :hi ,zgłaszam się do konkursu.Po opisie programu stwierdzam że może nas niejednokrotnie wybawić :papież z opresji która może skutkować utratą naszych danych zapisanych na dysku twardym.Posiada wszystkie wskazane funkcje,które mogą mi orzec że to program kompletny,bardzo mile widziany na moim sprzęcie :D .Nigdy nie używałem podobnego softu,przez co 2 razy wszystkie me dane poszły w zapomnienie :( ,aktualnie także wiele ich mam ,lecz na mój pendrive nie wszystkie pomieszcze.Dziękuję i pozdrawiam szeryfie :dziękuję :friends .

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Programik wypaśny i bardzo przydatny, na codzień bardzo się przyda;:)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Nie posiadam obecnie żadnego sensownego softu do odzyskiwania danych. Z racji tego że czasami w rodzinie zdarzają się nieprzewidziane kasacje, a program sprawdziłem w wersji "zdobycznej" uważam że jest dość prosty i intuicyjny.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Bardzo dobry program, w szczególności do odzyskiwania plików z nośników takich jak peny czy karty SD (oczywiście nie tylko). Prawdziwa "ostatnia deska ratunku". Taki program warto mieć w swoich zasobach bo nigdy nic nie wiadomo, tym bardziej że jesteśmy "otoczeni" z każdej strony różnymi nośnikami danych. Kolejna super propozycja Sheryffie, bardzo dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie.
:hi

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Posiadam jakiś program do odzyskiwania danych zresztą także z programyzadarmo.net.pl aczkolwiek chętnie wypróbowałbym taki "kombajn". Odzyskiwanie danych to temat który wcześniej czy później przyda się każdemu więć chętnie przystąpię do konkursu. Dziękuję organizatorowi za umożliwienie mi tego :piwko

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać Lazesoft Recovery Suite Professional Edition, ponieważ nie mam obecnie żadnego programu do odzyskiwania danych. A wiadomo : licho nie śpi...
Dlatego zgłaszam się do konkursu :piwko

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Z informacji w internecie dostrzegam same zalety programu. Jest jednym z filarów bezpieczeństwa funkcjonowania komputera. Pozwala na zarządzanie obrazami systemu, partycjami, klonowaniem i odzyskiwaniem danych. Bardzo fajny. Zgłaszam się do konkursu.
Sheriff, dzięki za konkurs, :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56605
Witam .. Poczytałem na stronie producenta tego programu i z opisu wygląda że ten program to cudu do zarządzania dyskami, a że zamierzam zmienić dysk ,to przyda się np: klonowanie dysku, jak inne atuty tego programu !!
Dzięki za konkurs !!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Podziękowania dla sheriff za organizację konkursu, a dla firmy Lazesoft za podarowanie licencji.
Lazesoft ,to prawdziwy kombajn ,nie tylko odzyskuje utracone dane,ale może też sprawdzić błędy systemu plików, sektorów, odbudować MBR itp.Już raz straciłem dane, a przezorny zawsze ubezpieczony. Więc stratuję w tym konkursie, tym bardziej ,że to licencja lifetime !!

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Zgłaszam się do konkursu. Chciałbym wygrać licencje na ten program ponieważ zajmuję się utrzymaniem w przyzwoitej formie komputerów będących na wyposażeniu mojej rodziny. A jest tego na chwilę obecną 6 sztuk. Lazesoft Recovery Suite Professional Edition jest programem który wydatnie pomógłby mi w tym. Funkcje odzyskiwania danych czy przywracania systemu w sytuacjach awarii często są nieodzowne. Do tego dochodzą inne funkcje programu które na pewno się przydadzą znając złośliwość rzeczy martwych. Tak więc dziękuję za konkurs i pełen nadziei na wygraną zgłaszam się do konkursu.

ArCoM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Z wielką przyjemnością zgłaszam swój udział w konkursie! Wielokrotnie korzystając z innych darmowych programów ratowałem dane z komputerów znajomych jak również i z własnego - niestety czasami bez pozytywnego zakończenia.
Dlatego z wielką radością przyjąłem informacje o możliwości wygrania tak rozbudowanego programu jak Lazesoft Recovery Suite Professional Edition - z tym programem na pewno będę miał większe możliwości zarówno odzyskanie jak również zabezpieczenia danych.
Gorące podziękowania dla Sheriffa za zorganizowanie i udostępnienie Nam możliwości otrzymania tak fajnego programiku.
Pozdrawiam wszystkich.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Pozwolę sobie również puścić lisa w tym konkursie, bo po mimo że posiadam kilka programów tego typu to żaden z nich nie ma możliwości rozruchu z pamięci USB. Niestety mój komputer nie posiada napędu, a wożenie zewnętrznego napędu nie wchodzi w rachubę. Tu ucieszyła mnie informacja że Lazesoft Recovery Suite Professional Edition posiada taką możliwość rozruchu z pamięci USB :yhy Chciałbym podziękować firmie Lazesoft oraz sheriff za zorganizowanie tego konkursu :ok

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Obecnie nie posiadam żadnego profesjonalnego programu do odzyskiwania danych, a program pozwala na odzyskiwanie plików, jak również całych partycji. Dodatkowo pozwala tworzyć i kasować partycje, odzyskiwać hasła i robić kopie zapasowe.
Dziekuję sheriffie za zorganizowanie konkursu.

A

Anonymous

Dosyc mam typowych narzedzi ratunkowych, wszystkich z osobna i razem wzietych do kupy.
W konkursie zorganizowanym przez Sheriff'a jest do wygrania kombajn: Lazesoft Recovery Suite Pro. Brawa dla organizatora, program przepyszny.
W suicie wszsytko co nalezy do naprawy systemu, odzyskania plikow, utworzenia dysku ratunkowego, resetu hasla i sklonowania dyskow.
Dlatego tez mam ochote pozyskac go i miec w swoim niezbedniku.
Pozdrawiam i powodzenia.

Do góry