Kvisoft Flipbook Maker za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30903
Miasto
Trololololo
Kvisoft Flipbook Maker udostępnia łatwy w użyciu sposób na konwersję dokumentów PDF do wirtualnych książek 3D w technologii Flash z wspaniałymi efektami.Utworzone za pomocą tego programu książki można opublikować w internecie, wysłać e-mailem, podzielić się w serwisach społecznościowych, a nawet rozpowszechniać na CD.

Najważniejsze funkcje:

Konwersja plików PDF, obrazów i filmów Flash.

Zachowanie hiperłączy, zakładek, spisu treści i tekstu.
Dostosowanie wyglądu dzięki wielu wbudowanym skórkom i tematom.
Integracja z Google Analytics.
Funkcje edycji.
Kompatybilność z urządzeniami mobilnymi.
Publikowanie w internecie, wysyłanie e-mailem oraz nagrywanie na CD.
http://programyzadarmo.net.pl/kvisoft-flipbook-maker-za-darmo/

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Zauważyłem od pewnego momentu pewną prawidłowość. Firma GAOTD najczęściej manipuluje przy głównym pliku wykonawczym. Ale do rzeczy.

Po zainstalowaniu wersji GAOTD zachowujemy plik FlipBookMaker.exe. To on, podmieniony po ponownej instalacji programu wersją trial pobraną ze strony producenta, pozwala na zarejestrowanie programu kluczem GAOTD.
Sądzę, że po zakończeniu promocji będzie można w ten sposób zarejestrować program kluczem promocyjnym.

Ja dla "bezpieczeństwa" zachowuję również wpis rejestru.I jeszcze jedno.
Program nie trzeba instalować, żeby go używać.
Wystarczy wypakować instalkę trialową pobraną ze strony producenta Universal Extractorem, podmienić plik wykonawczy FlipBookMaker.exe na ten z promocji GAOTD, wkleić z folderu {sys} do folderu głównego plik systemowy Flash.ocx, zarejestrować i program gotowy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30903
Miasto
Trololololo
Fajnie, fajnie ale zamiast pisać pod pod postem, możesz edytować wcześniejszy i uzupełnić go o nowe informacje.Kolejne w tak krótkim odstępie czasu będą kasowane. :lanie

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
antbil007 napisał:
Wystarczy wypakować instalkę trialową pobraną ze strony producenta Universal Extractorem,
Czy udało się ci wypakować instalkę trialową? U mnie wyskakuje błąd i nie mogę wypakować, Bardzo bym cię prosił o folder ze wszystkimi wypakowanymi plikami, może być spakowany i bez folderu {app} zawierającego pliki głównego katalogu programu. Interesują mnie podfoldery {sys} i embedded oraz plik install_script.iss...Pozdrawiam
Odwołuję prośbę. Zmieniłem aplikację do wypakowywania innounp.exe na nowszą i jest OK.
Instalator wersji GOTD jest tutaj

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
po instalacji oczywiście rejestrujemy danymi z pliku readme.txt.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Instalkę można wypakować Inno Setup Unpacker (wiersz poleceń)

lub
InnoExtractor (wersja graficzna)

Programy te generują foldery: {app} , {sys} i embedded oraz plik instalatora typu .iss :ok

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Można też zwiększyć zasoby programu (szablony).
Pod przyciskiem 'Help' jest link do strony pobrań "Download Resources'. Ściągnięty plik fbmres20120720.exe żąda rejestracji programu, zatem jego instalacja może być utrudniona.
Można obejść tę całą procedurę wypakowując zawartość pliku Universal Extractorem. W folderze '{app}' znajdziemy folder 'res', którego zawartość wystarczy przerzucić do głównego folderu programu.

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Czy Ktoś umie rozwiązać taki problem: gdy publikuję book na witrynie z min. opcją powiększania/zmniejszania obrazu za pomocą rolki myszki, to działa ten mechanizm w IE, ale nie działa w ukochanym Firefox ( u mnie FF 14). Wszystkie inne ustawienia są w porządku bez względu na przeglądarkę (tak mi się wydaje ;) ). Może coś można zmienić w w generowanym kodzie HTML…
Pozdrawiam i czekam na RADĘ :)
slawus

Do góry