Konkurs - Sticky Password 5 - Giveaway

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29942
Miasto
Trololololo
Konkurs - Sticky Password 5 - Giveaway

1293030299_fd5a90c6f91ft.jpg

Do wygrania 3 licencje do programu Sticky Password 5 ( najnowsza wersja )

Sticky Password 5 - 3 licenses to win :!:

Zasady:

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję Sticky Password 5 :D

Konkurs zakończy się 17.02.2011

Rules:

Please write a comment why would you like to win Sticky Password 5 :D

The giveaway ends on 17 FEB 2011

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44557
Miasto
Gdzieś w Polsce
Re: Konkurs - Sticky Passowrd 5 - Giveaway

Nigdy nie miałem i nie używałem menadżera haseł, jednak teraz, gdy jest tyle kont, haseł czy loginów do zapamiętania, wypełnianie formularzy, a na głowie coraz więcej spraw, karteczki z hasłami znikają... taki program przyda mi się bardzo. Pozdrawiam

tadzik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Sticky Passwd ma być dla mojej żony, którą ciężko mi przekonać, aby hasła które tworzy do swoich kont bankowych, portali, poczty itp. itd. były skomplikowane. Sam tworzę sobie systemy haseł, więc osobiście nie mam z tym problemów, ale Justyna broni się jak może :)

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6

dla mnie mało przydatne, niech wygra ktoś kto potrzebuje czegoś takiego :)
please do not count me :) powodzenia wszystkim zainteresowanym :!:

A

Anonymous

Siema, coraz więcej haseł do zapamiętania, do tej pory ćwiczyłem swoją pamięć ale dość już mi się nie chce :dziwak .
Pora na program który to będzie robił z mnie, a skoro jest okazja zgarnąć taki elegancki soft to chce właśnie ten :D .

rybczuch

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Witam ,
Super program , goraco polecam . Posiadam 4.1. Od kiedy go mam nie wyobrazam sobie korzystania z opcji logowania bez tego cuda :)

V

vhick

I like to win Sticky Password because it is a powerful password manager that helps me to store and secure my confidential and sensitive credentials for online banking and other sensitive data online.

Thank you for the giveaway!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Rezygnuję z udziału w tym konkursie.
I powodzenia Wam życzę w losowaniu. ;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Witam !
Sticky Password to dobry i ciekawy manager haseł , dzięki niemu możemy zapomnieć o wszelakich notatkach ,on pamięta za nas i jeszcze generuje mocne hasła trudne do złamania , obsługuje Internet Explorer, Firefox, Google Chrome , a także niektóre komunikatory internetowe !
Myślę że w dzisiejszych czasach kiedy haseł do zapamiętania jest mnóstwo taki program to skarb :D

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

Dlaczego Sticky Password? Moja styczność z tym programem zaczęła się na GATOD i ode tej pory zawitał na moim komputerze.A jego zalety oprócz zapamiętywania i generowania haseł co czyni go lepszym od innych programów tego typu:
-współpraca z programami portable z których korzystam
-dzięki kreatorowi można zrobić wersję portable tego programu i zawsze mieć go pod ręką
-przywracanie kopii haseł z innych programów
-przejrzysty interfejs
-automatyczne wpisywanie danych po wejściu na stronę logowania
Dlatego poproszę o dopisanie mnie do konkursu.Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia w losowaniu :)

hlvve

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Chciał bym wygrać ten program by móc bezpiecznie przechowywać hasła do najpotrzebniejszych stron internetowych.
Dodatkowym jego atutem jest możiwiśc generowania haseł i wysoki poziom szyfrowania

Krzysiu2000

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Hej...startowałem w konkursie o lickę Robo Form - niestety byłem bardzo blisko ,ale to było za mało żeby wygrać.Ja używam Robo w okrojonej wersji.Dla mnie te 10 haseł wystarczy.Stick Password 5 chciałbym dla ojca, który haseł ma wiele i bardziej profesjonalnie traktuje komputer, a i z pamięcią u niego już krucho.Testowałem wersję SP 4.1 , 5 i zarówno moje jak i jego wymagania ten program spełnia.Dużym plusem jest też dołączona wersja przenośna.Tym razem może będę miał odrobinę szczęścia czego też życzę konkurentom.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Myślę o przejściu na stabilną i finalną wersje Mozilli, a wiem program ten integruje się właśnie z tą przeglądarką. Jego funkcjonalność - jak najbardziej jest mi potrzebna.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam, korzystam teraz z darmowego KeePass, który jest ok, ale nie integruje się z przeglądarkami, co oznacza, że niestety po każdorazowym uruchomieniu komputera zmuszony jestem wpisywać hasło-matkę aby uruchomić program. Trochę jest to męczące, jednak wyjścia nie mam. Dlatego proszę o wpisanie mnie na listę uczestników konkursu na Sticky Password - z chęcią zamienię KeePass na ten rewelacyjny programik !

A

Anonymous

Witam!
Loguję się na tylu stronach, że już nie pamiętam na ilu ;P Ze względów bezpieczeństwa nie zapamiętuję haseł w przeglądarce. Taki program to istny skarb. Wielokrotnie musiałem klikać "zapomniałem hasła", a tak będzie spokój i luzik. Dodatkowo posiada opcję generowania trudnych haseł. Może znowu uda się wygrać :)
POZDRAWIAM

Status
Zamknięty.
Do góry