KONKURS - Steganos Privacy Suite 17

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania 4 licencje Steganos Privacy Suite 17
licencję na konkurs otrzymałem za pośrednictwem Karin z supportu Steganosa, której bardzo dziękuję.

Steganos%20Privacy%20Suite17en.png

Steganos Privacy Suite 17 łączy w sobie nagradzane produkty oprogramowania Steganos Bezpieczeństwo Steganos Safe i Steganos Password Manager z dodatkowych funkcji, które są dostępne tylko w Suite prywatności. Użytkownicy są w stanie szyfrować dane, takie jak rozsądne raportów biznesowych, Tan-list lub zdjęcia wakacyjne dzięki przejrzystej i łatwej nawigacji po menu - na komputerze, w sieci oraz w chmurze. Hasła do wszystkich kont online mogą być tworzone automatycznie i są łatwo zarządzane i administrowane, niezależnie, czy jest na komputerze, smartfonie lub tablecie.

Z tylko jednym kliknięciem możesz usunąć wszystkie dane przeglądarki i historii. A z nowych funkcji można teraz zablokować śledzenie i reklamy przed informacje są przechowywane i zwiększyć swoją prywatność z anonimowej przeglądarce.
źródło steganos

Nowości w 17
NOWOŚĆ - Ochrona prywatności w Internecie przez zatrzymanie śledzenia, jak również reklamy i anonimizuje pzeglądarkę
- Automatyczne rozszerzanie Sejfy, że oszczędza swój cenny Flashdrive miejsca.
NOWOŚĆ - Automatyczne rozszerzanie Sejfy, który oszczędza swój cenny Flashdrive miejsca.
NOWOŚĆ - Lepsza "Steganos Komórka prywatności" aplikacji dla iOS i Android, która automatycznie wstawia hasła na smartfonach z przeglądarki w aplikacji dla smartfona i tabletu!
NOWOŚĆ - Teraz bardziej komfortowo z uprzedzenia i ważności hasłem dotykowym ID na iOS
NOWOŚĆ - Mobilny dostęp do haseł teraz także za pośrednictwem iTunes lub Eksploratora (Android) synchronizować możliwe - nie wymaga dostępu chmury
NOWOŚĆ - Mobilny dostęp do haseł poprzez onedrive, Dropbox lub Dysku Google
- Obsługuje szyfrowanie danych w Dropbox, Microsoft onedrive i Dysku Google
- Podwójna bezpieczne rozmiar: 2 TB (2048 GB)

więcej info
https://www.steganos.com/en/steganos-privacy-suite-17

Zasady konkursu
1. Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Steganos Privacy Suite 17
2. Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu 10.09.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się 10 i jak widać brak chętnych, to tylko taka przypominajka

inny aktywny konkurs

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

tu również cisza.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Ja również korzystam z wersji 16, a skoro nie ma chętnych to również zgłaszam się do konkursu.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Bardzo dziękuje za konkurs dla organizatora .To bardzo dobry kawałek softu i tym bardziej dziwi mnie brak chętnych . Mam 16 i na co dzień jej używam . Program genialny , polecam wszystkim - wiec dla tego zgłaszam się do konkursu .

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Nie znam softu, ale skoro można go wygrać, chętnie go przetestuję. Dlatego zgłaszam się do konkursu.
Dzięki dla kolegi andyxa :piwko

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Mam wersję 15, nawet jej używałem przez pewien czas, nie pod pasowała mi z powodu braków szyfrowania chmur i mocno ograniczonym vpnem. Nie podobała mi sie też brak wersji na andka. W 17 wszystko to się znajduję, dlatego chętnie przeskoczę 2 wersję wyżej.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56611
Również posiadam Steganos Privacy Suite 16 jestem zadowolony z tego programu i chętnie przyjdę na nowszą wersję ,dzięki andyxa za konkursik .

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jakiś solidny program chroniący prywatność i zawierający m.in. menedżer haseł bardzo by mi się przydał. Nigdy nie miałem okazji ze Steganos Privacy Suite się zapoznać, ale sprawia dobre wrażenie. Chętnie przetestowałbym jego możliwości, zgłaszam więc swój udział w konkursie. :)
Dzięki wielkie dla kolegi andyxa i dla p. Karen z firmy Steganos za możliwość wzięcia udziału w konkursie na tak zacny soft. :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

81322290492453857824.jpg

tPbW1Mo.jpg

Gratulacje i dzięki za udział

Nagrodzeni mają 24 godz na potwierdzenie wygranej na PW

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Dzieki dzięki,

Jakby któryś z kolegów chciał mam wersję 15 do oddania.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56611
Gratulacje wygranym :piwko

Do góry