KONKURS - Steganos Privacy Suite 16

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania tym razem 7 licencji Steganos Privacy Suite 16
licencję na konkurs otrzymałem za pośrednictwem Karin z supportu Steganosa, której bardzo dziękuję.

6875fc682202af269caa47c3c492482cSPS.png

opis
Steganos Privacy Suite stanowi pakiet narzędzi służących do zabezpieczenia i szyfrowania plików oraz danych użytkownika. Pozwala na tworzenie wirtualnych sejfów do przechowywania danych takich jak: zdjęcia, muzyka, filmy, dokumenty itp (maksymalnie do 512 GB). Sejf otwierany jest na hasło zakładane przez użytkownika oraz jest automatycznie zamykany przy wylogowywaniu się z komputera lub podczas hibernacji.
Zabezpieczenia obejmują również skrzynkę e-mail, na którą nakładane jest hasło dostępu. Program współpracuje z takimi klientami pocztowymi jak Outlook, Outlook Express oraz Windows Mail. Niezwykle istotnym aspektem bezpieczeństwa jest także ochrona danych, które już zostały usunięte.
Istnieje wiele narzędzi, które są w stanie szybko odzyskać skasowane pliki. Steganos Privacy Suite integruje w sobie moduł do trwałego usuwania danych z dysków twardych oraz nośników zewnętrznych. Usuwane są również ślady aktywności użytkownika na komputerze. Nie zabrakło innych ciekawych funkcji jak tworzenie silnych haseł czy wysyłanie zaszyfrowanych wiadomości e-mail za pomocą jednego kliknięcia.
żródło instalki.pl

więcej info
https://www.steganos.com/us/products/data-security/privacy-suite/features/

Zasady konkursu
1. Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Steganos Privacy Suite 16
2. Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu 30.03.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

Powodzenia

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Poczytałem o nim i biorę udział w konkursie. Wcześniejszy program który testowałem zupełnie mi nie przypadł do gustu. Dawno temu miałem kontakt ze Stegnosem a na wiele lat zaprzestałem uważania tego softu. Myślę że teraz wiem czego chcę i dlatego biorę udział w konkursie. Szkoda że nie jest w wersji PL ale jak to mówią trzeba uczyć się języków. Może nasz dzielny Emmers wyczaruje jakieś spolszczenie.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Taka mała aktualizacja,mam nadzieję ,że pozytywna :scratch
Dostałem dodatkowe 3 klucze od Kristin z Steganosa PR,której dziękuję
czyli w sumie do wygrania jest 7 kluczy
:gwizdek :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Program jest bardo przydatny dla zwykłego użytkownika i zapewnia bezpieczne przechowywanie swych prywatnych danych i ich zaszyfrowanie w razie potrzeby . Obecnie używam wersji 15 na swym laptopie i jestem bardzo zadowolony z programu i jego funkcji . Na szczególną uwagę zasługuje opcja szyfrowania i odszyfrowywania danych , niszczarka plików , sejf do przechowywania danych na hasło użytkownika i vpn . Dziękuje ofiarodawcy i organizatorowi konkursu za możliwość wygrania tak funkcjonalnego programu i za konkurs . Zgłaszam się i biorę udział w konkursie .

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :england
Chciałbym wygrać licencję, bo uważam, że jest to ciekawy program, dzięki któremu utworzę sejf na komputerze i kilka innych narzędzi związanych z bezpieczeństwem danych.

MyDreams

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Steganos Privacy Suite 16 to jeden z bardziej znanych programów które służą do zabezpieczania swoich danych.
Wszędzie teraz pełno różnych zagrożeń więc przydałby mi się taki sejf, bo na prawdziwy mnie nie stać. LOL
Też dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tej loterii.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Ostatnio mam świetną serię na forum, aż trochę wstyd sępić mi dalej, ale nie posiadam jeszcze nic do zabezpieczenia ważnych plików, chętnie sprawdzę i przetestuję powyższy produkt.

Oczywiście wielkie dzięki dla organizatora i producenta!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Nigdy nie używałem tego typu programów ,ale zainstalowałem i po testowałem i mi nawet przypadł do gustu,dlatego chętnie biorę udział w konkursie !! !!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Program najbardziej przydałby mi się do zabezpieczania prywatnych danych, w szczególności z wykorzystaniem wirtualnego dysku do przechowywania danych.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony, losowanie nie potrzebne ,chętnych tylu ile licencji.Dzięki za udział.

PiotrN72, sheriff, alberto, MyDreams, wacek_1984, Ircus, decimus

mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Dzięki :D i gratulacje dla pozostałych zwycięzców.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Dzięki i gratki dla pozostałych zwycięzców !! !!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Dzięki i gratulacje dla pozostałych zwycięzców :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Dzięki i gratulacje dla wszystkich :hura :friends :piwko

Do góry